V. Krėvės prospekto pėsčiųjų perėjoje partrenktas vyras | KaunoDiena.lt

V. KRĖVĖS PROSPEKTO PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PARTRENKTAS VYRAS

  • 8

Penktadienio rytas Kaune paženklintas nelaime – pėsčiųjų perėjoje lengvasis automobilis partrenkė vyrą.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie nelaimę gautas 9.30 val.

Pasak pareigūnų, 42-ejų metų moters vairuotas lengvasis automobilis "Mini One" Dainavos rajone esančiame V. Krėvės pr., ties 77 numeriu pažymėtu pastatu, pėsčiųjų perėjoje partrenkė vyrą.

Į įvykio vietą vyko ir pareigūnai, ir medikai. Kol kas apie nukentėjusiojo būklę informacijos nėra, greitosios pagalbos ekipažas vyrą apžiūri įvykio vietoje.

Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotoja blaivi.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Aš mčiau šitą nelaimę.Vaikinas tvarkingai ėjo per perėją, nekalbėjo telefonu.Degė žalia šviesa, neatidi buvo vairuotoja.Ši vieta yra nesaugi, labai didelis žmonių srautas ir daug pravažiuončio mašimų srauto..Čia labai būtų reikalingss mirksintis šviesaforas.Vairuotojai būkit atsargesni, o vaikinii linkiu sveikatos!,

>>>vairuotojui

Peščiųjų perėja yra važiuojamosios kelio dalies elementas, t.y. peščiųjų perėja yra važiuojamoje dalyje, o ne atvirkščiai!!! Pestėsiems reikia geriau žinoti KET, nes dauguma žino jas tik iš nuogirdu.

tikrove

Labai slyksciai pestieji naudojasi savo teise eiti per pesciuju pereja ir kai piko arba kitu transporto spusties metu pestieji per pereja replioja tiesiog sliauzia nagrinedami savo mobiliuosius telefonus niekuomet jaunesnio amziaus jaunuoliai nepasiziuri i artejanti transporta bet is karto pribege prie perejos zengia i ja nes rankose telefonas o tada prasideda stabdziu cypimas masinu avarine virtine.Labai retai tenka matyti kad piestieji labai atsargiai zenktu i pesciuju pereja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS