Kriminalistų rankose – 185 tūkst. eurų vertės vagyste įtariami asmenys | KaunoDiena.lt

KRIMINALISTŲ RANKOSE – 185 TŪKST. EURŲ VERTĖS VAGYSTE ĮTARIAMI ASMENYS

  • 4

Lapkričio 6-7 dienomis, Kauno kriminalistai sulaikė 5 vyrus, įtariamus Jonavos rajone įvykdytų traktorių vagyste. Artimiausiu metu bus kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomųjų priemonių skyrimo šiems asmenims.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dar šių metų birželio mėnesį, gavus pranešimą, kad Jonavos rajone, Panoterių mstl., iš dirbtuvių, patekus per langą, iš vidaus pavogti traktoriai „John Deer 6430“ su purkštuvu, „New Holland T8050“ ir „John Deer R6150“. Padaryta žala siekė net 185 tūkstančius eurų.

Kauno kriminalinės policijos pareigūnai, bendradarbiaudami su Kauno apylinkės prokuratūros prokurorais, atlikę eilę ikiteisminio tyrimo veiksmų, Jonavos ir Kauno rajonuose rado ir paėmė tris pagrobtus traktorius.

Atliekant procesinės prievartos priemones rasti ir paimti galimai nelegaliai įgytų 15 tūkst. eurų grynųjų pinigų. Sulaikyti penki vyrai: 47-erių metų Kauno rajono ir Kėdainių rajono gyventojai –  27-erių,  21-erių ir du 26-erių metų. Jiems pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. Už didelės vertės svetimo turto pagrobimą gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Kriminalistų rankose – 185 tūkst. eurų vertės vagyste įtariami asmenys
  • Kriminalistų rankose – 185 tūkst. eurų vertės vagyste įtariami asmenys
  • Kriminalistų rankose – 185 tūkst. eurų vertės vagyste įtariami asmenys
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

v

keturis lyg ten matau parasyta

Kalbos darkytojų paradas

"sulaikė 5 vyrus, įtariamus Jonavos rajone įvykdytų traktorių vagyste"

Simas

Va šaunuoliai čia tikrai verti metų seklio nes tokio tipo vagystes atskleidziamos labai sunkiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS