Kruvinu incidentu baigėsi išgertuvės darbo vietoje? | KaunoDiena.lt

KRUVINU INCIDENTU BAIGĖSI IŠGERTUVĖS DARBO VIETOJE?

  • 2

Aiškėja trečiadienio popietę į vieną Kauno ligoninių žmonos atvežto pusamžio kauniečio, kurio pilve konstatuotos trys durtinės žaizdos, sužalojimo aplinkybės.

Kaip patikslino pati nukentėjusiojo žmona, tai įvyko požeminėje perėjoje prie Prezidentūros. Daugiau įvykio aplinkybių ji pateikti atsisakė. Tik patikslino, kad sužalojimai – pavojingi gyvybei, nes susiję su gyvybiškai svarbiais organais. Be to, 54-erių nukentėjusysis niekada neturėjo jokių reikalų su teisėsauga.

Tai šiandien patvirtino ir policijos atstovė.

Lankantis minėtoje požeminėje perėjoje, gėlėmis joje prekiaujantys vyrai portalo žurnalistei patvirtino, kad išpuolis įvyko jų kioske. Tačiau daugiau kalbėti šia tema nepanoro. Net paaiškinti – kodėl.

Kitos šios perėjos prekeivės apie tą lemtingą nukentėjusiajam gruodžio 12-ąją pasakė tik tiek, kad tądien gėlių kiosko savininkas girtavo su pusamžiu vyriškiu, kurį jos matė pirmą kartą. Ir nuo tos dienos darbe nesirodo. O apsidraskę tada buvo jie abu.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Diedukas Anicetas

Kai dar buvau tarybinis žmogus iki 1990. aš irgi darbe prisigerdavau.

Joana

Pastebėjau kad tie šakalai(tipo mafijozai) nuo Gruodžio gatvės kampo(is kur turi pajamas tai reikia patikrinti teisėsaugai) trintis prie Ramūno pradėjo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS