Medikai – apie troleibuso galimai vilktos merginos savijautą | KaunoDiena.lt

MEDIKAI – APIE TROLEIBUSO GALIMAI VILKTOS MERGINOS SAVIJAUTĄ

  • 7

Paaiškėjo daugiau žinių apie troleibuse sužalotos merginos sveikatos būklę.

Šią savaitę vienai kaunietei kelionė troleibusu baigėsi ligoninėje. Kaip skelbia policija, merginą privėrė transporto priemonės durys. Skelbta, kad troleibusas prispaustą merginą pradėjo vilkti, kol buvo pastebėta nelaimė.

„Minėta moteris po apžiūros buvo išleista namo tą pačią dieną“, – penktadienį portalą kauno.diena.lt informavo Kauno klinikų atstovė Eglė Audickaitė.

Nepaisant to, kad keleivės sužalojimai nebuvo tokie sunkūs, kad jai reikėtų nuolatinės gydytojų priežiūros, dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo tyrimą.

Portalui kauno.diena.lt bendrovės „Kauno autobusai“ atstovai teigė, kad bandoma išsiaiškinti visas nelaimės aplinkybes. „Neturime tikslių duomenų, ar merginai koja buvo prispausta įlipant ar išlipant“, – sakė „Kauno autobusai“ atstovė Ramunė Tarandė.

Ji patikslino, kad skaudus įvykis nutiko Ukmergės gatvės stotelėje, važiuojant link Islandijos plento.

Bendrovė neturi tikslios informacijos, kokius sužalojimus patyrė mergina, kaip ji jaučiasi ir kiek prireiks laiko, kol pasveiks, jeigu vis dar jaučiasi blogai. R.Tarandė teigė, kad šiuos duomenis medikai pateikia tik tyrėjams.

„Vairuotojas pats iškvietė medikus“, – kas vyko po nelaimės pasakojo R. Tarandė. Anot jos, visi keleiviai yra drausti, tačiau dėl kompensacijos į draudimo bendrovę turi kreiptis pats nukentėjęs keleivis. 

Portalas primena, kad pirmadienį apie 15 val. Kaune troleibusas uždarė duris ir pradėjo važiuoti iš jo nespėjus išlipti 18-metei keleivei. Pirminiais Kauno policijos duomenimis, merginai durys prispaudė koją.

Kol kas nepatvirtintomis žiniomis, pradėjęs važiuoti 59-erių metų vyro vairuojamas troleibusas vilko keleivę kelis metrus. Dėl sužalojimų, patirtų šio įvykio metu, mergina buvo pristatyta į ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Kam nepatinka vairuotojai eikite ir dirbkite jais laisvu darbo vietu yra daug man teko truputi padirbti autobuso vairuotoju išėjau ir į ta pusę nežiūriu gyvulius vežioti sunku

Anonimas

Is vis tas senas škodas turėtų uždrausti jos atgyvene tiek morališkai tiek techniškai duris pas jas užsidarinėja kaip presais o ir apsaugos kad troleibusas nepajudetu neuždarytomis durimis nėra tai praeito amžiaus technika ji senai turėjo būti nurašyta.

toks rezonansinis įvykis

tiek dienų aprašomas, reiškia vairuotojas nesuspėjo išsikviesti savo pažįstamo arba autobusų parkui priklausančio kelių policininko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS