„Megoje“ ilgapirščiai tapo nevaldomi: ieškoma, kas nugvelbė kolonėlę | KaunoDiena.lt

„MEGOJE“ ILGAPIRŠČIAI TAPO NEVALDOMI: IEŠKOMA, KAS NUGVELBĖ KOLONĖLĘ

  • 8

Kauno pareigūnai aiškinasi, kas įvykdė vagystę prekybos centre „Mega“ ir prašo atsiliepti visus, ką nors žinančius.

Sausio 23 d. laikotarpiu nuo 10.35 val. iki 11 val. iš parduotuvės „Mega“, esančios Kaune, Islandijos pl., pavogta belaidė kolonėlė, kurios vertė 473,98 eurai.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis ar žinančius jų buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 60 691, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

T

Prisisnioja cigareciu alkoholio protas susisuka ir davai vogti sakes forsu laikai baiges dabr tie forsai ispindejo eina su svarkais ur dzinsais vogti

Ruta

O cia taip legalu nezinant kuris kaltas skelbti ir juodinti nekalto zmogaus reputacija? As tai paduociau zurnalistus i teisma uz tokius dalykus.

Ramunas Uzmiskis

Tai tik du pirkėjai tą dieną? Įtariamieji abu ar tik vienas kuris? Jei vienas iš jų doras žmogus, ar negalėtų paduot į teismą už tokius fokusus? Ar bus vėliau pateiktas nuoširdus atsiprašymas su kompensacijos pasiūlymu tam, kurio atžvilgiu buvo pasielgta sumautai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS