„Megoje“ siautė ilgapirščiai – nugvelbė kompiuterius (gal atpažįstate?) | KaunoDiena.lt

„MEGOJE“ SIAUTĖ ILGAPIRŠČIAI – NUGVELBĖ KOMPIUTERIUS (GAL ATPAŽĮSTATE?)

  • 12

Kauno policija tiria vagystę, kuri įvykdyta viename Kauno prekybos centre. Prašoma visuomenės pagalbos atpažįstant vaizdo kameromis užfiksuotus asmenis.

Kauno policija atlieka ikiteisminis tyrimą dėl vagystės, kuomet gruodžio 15 d. iš prekybos centro „Mega“, esančio Kaune, Islandijos pl., pavogtos penkios žaidimų konsolės, kurių bendra vertė 2230 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šiuos vyrus ar žinančius jų buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 60 691, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu remigijus.janusauskas@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

GALERIJA

  • „Megoje“ siautė ilgapirščiai – nugvelbė kompiuterius <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
  • „Megoje“ siautė ilgapirščiai – nugvelbė kompiuterius <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

KEMBRIKAS

Kas turit ilgus pirstus susitrumpikit,nes susems.

Na bliamba

Jau vagys kad geriau atpažinti net savo uniformą pasisiūvo bet policija juos vistiek nepastebi mat yra įdomesnis darbas gaudyti prostitutes ir jų klientus....

Kaunas

Kiek dar zalos jie turi padaryt aplinkiniams,kad butu patraukti is visuomenes.Vienas is ju( nepilnametis su beisbolke) teistas n kartu ir toliau sau ramiai sukasi,ir didina nukentejusiu gretas.O vat jei koki jaunuoli pagauna su zole,jis tampa kriminaliniu nusikalteliu,nepadariusiu jokios zalos visuomenei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS