Mįslingas įvykis Kauno policijos būstinėje: dalis klausimų – be atsakymų | KaunoDiena.lt

MĮSLINGAS ĮVYKIS KAUNO POLICIJOS BŪSTINĖJE: DALIS KLAUSIMŲ – BE ATSAKYMŲ

  • 7

Šiandien Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate nutiko neeilinis įvykis. Tiek dėl savo mįslingų aplinkybių, tiek dėl laimingos pabaigos.

Apie pusę dešimtos ryto jo vestibiulyje – prie budėtojų padalinio susmuko pagyvenusio amžiaus vyras. Pirminiais duomenimis, tai įvyko, jam tik įėjus į pastatą.

Greitąją medicinos pagalbą nelaimėliui kvietę pareigūnai įtarė, kad  jį greičiausiai ištiko epilepsijos priepuolis.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti net du greitosios medicinos pagalbos ekipažai, lėkė per miestą su įjungtais švyturėliais bei garsinėmis sirenomis. Vienas iš jų – reanimobilis.

Iki medikų atvykimo nelaimėlį gaivino patys pareigūnai, pasikvietę pagalbon med. seselę iš areštinės.

Iš jų estafetės lazdelę perėmę medikai, konstatavę, kad pacientą klinikinė mirtis greičiausiai ištiko dėl širdies smūgio, atgaivino nelaimėlį tik po gero pusvalandžio.

66-erių atgaivintasis skubiai išvežtas į Kauno klinikų kardiologijos reanimaciją. Nešamą neštuvuose į greitosios automobilį jį lydėjo kažkokia moteris.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė atsakyti į klausimą, kokiu tikslu vyras užsuko pas juos – ar buvo kviestas apklausai, o gal norėjo aplankyti čia tebedirbančius buvusius kolegas, negalėjo. Tačiau, teigė, kad keliamos prielaidos – nelabai realios, nes niekas jo po nelaimės nepasigedo.

Budėtojų padalinio, ties kuriuo įvyko nelaimė, darbuotojai portalui kauno.diena.lt taip teigė negalintys patikslinti informacijos. „Skambinkite atstovei spaudai“, -–skubėjo baigti pokalbį jie. O atsakius, kad ji nežinanti, ką nelaimėlis veikė policijos pastate, pareiškė: „Tada nežinome ir mes“.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

M.M.

Ačiū, kad bent kažkas paminėjo apie tai, kad ne viena o su leliumi po krutine dariau ka moku. :) tačiau esu laiminga, kad žmogus buvo stabilizuotas. P.S. kai žmogus nekvepuoja važiuoja renimobilis ir paprasti paramedikai ir visada tokiais atvėjais dvi GMP brigados :)

Jonas

Negerbiu žurnalistų, kurie iš nieko stengiasi išpūsti burbulą. Policija padėjo žmogui,liko gyvas ir vietoje padėkos -kas,kur,kodel

Geranoriškas patarimas

Negražu taip peikti pareigūnus. Nesvarbu juk kokiu reikalu atvyko žmogus. Geriau pagirtumet beslaukiancia pareigune, kuri rizikuodama savo vaiko gyvybe, isgelbejo žmogų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS