Nakties detektyvas pakaunėje: prisiskraidė dar vienas kelių erelis? | KaunoDiena.lt

NAKTIES DETEKTYVAS PAKAUNĖJE: PRISISKRAIDĖ DAR VIENAS KELIŲ ERELIS?

  • 9

Šiąnakt pilietiški pakaunės gyventojai padėjo policijai demaskuoti galimą dar vieną kelių erelį, kuris važinėja neblaivus, o, sukėlęs tokios būklės eismo įvykį, pasišalina iš jo vietos. Tiesa, kol kas šis džentelmenas, policijai atsekus karštais jo pėdsakais, pripūtes į alkoholio matuoklį 1,16 prom., linkęs visą kaltę versti savo sutuoktinei.

Apie šį praėjusios nakties kriminalą Samylų seniūnijos Dubravų kaime savo suvestinėse apie praėjusios paros įvykius, į kuriuos jie buvo siųsti, pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba.

Pranešta, kad apie 1.50 val. iš Bendrojo pagalbos centro gautas pranešimas, kad į jį paskambinęs asmuo informavo, jog girdėjo smūgį, kurį sukėlė į kelio apsauginius atitvarus atsitrenkęs automobilis. Ugniagesiams gelbėtojams nuvykus nurodytu adresu į minėto kaimo Žirgų gatvę, šio eismo įvykio autorius jau buvo iš jo vietos pasišalinęs. Tačiau vietiniai gyventojai į Dubravus atskubėjusioms specialiosioms tarnyboms nurodė, kas sukėlė šį eismo įvykį ir kur ieškoti jo kaltininko.

Pasak Kauno policijos atstovės, apžiūrint gretimas šio kaimo gatveles, vienos iš jų, turinčios Pušynėlio pavadinimą, kieme pastebėtas apgadintas automobilis „Audi A6“. Pabeldus į namo, kurio kieme jis stovėjo, duris, šias atidarė neblaivus vyras. Netrukus šis 1997 m. gimęs asmuo pripūtė į alkoholio matuoklį jau minėtas 1,16 promiles. Tačiau jis tikino apgadinto „Audi“ nevairavęs, nors juo važiavo – sėdėjo galinėje sėdynėje. Esą automobilį vairavo jo metais jaunesnė sutuoktinė. Pareigūnai nustatė, kad ši – blaivi.

Tačiau, pasak policijos atstovės,  įvykio liudytojai jos kolegoms teigė, kad šią „Audi“, patikslinimais duomenimis, kliudžiusią tvorą, vairavo vyras.  Kaip buvo iš tikrųjų, pareigūnai išsiaiškins, pasitelkę vaizdo kamerų, įrengtų Dubravuose, įrašus.       

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tapke

O gal jisai keliu vistukas o ne erelis.

Juozas

Kai Dievas kojas atima, tai žmogus dar gali gyventi, bet kai proto neduoda, tai pats vargsta ir kitiems problemų pridaro.

Dar gerai but

Kiekvienam Keliu Zvirbleliui intaisyt reaktyvini varikli in subine-Per pusmeti Lietuvoj liktu tik VAIRUOTOJAI,na o sitiem liurleliam sunestumem daug geliu ant kapu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS