Neįprastas pagalbos šauksmas: vyras iš balkono į butą neįleido moters | KaunoDiena.lt

NEĮPRASTAS PAGALBOS ŠAUKSMAS: VYRAS IŠ BALKONO Į BUTĄ NEĮLEIDO MOTERS

  • 11

Penktadienio popietę specialiosios Kauno tarnybos sulaukė nekasdienio pagalbos prašymo. Reikėjo padėti moteriai, kuri iš balkono negalėjo patekti į butą.

Nors paprastai Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) specialistai išskleidžiamomis kopėčiomis į butus keliasi tada, kai namų durų niekas neatidaro, bet įtariama, kad žmogui gali reikėti pagalbos, galbūt sušlubavo jo sveikata. Tačiau penktadienį į Draugystės gatvę ugniagesiams gelbėtojams teko važiuoti, kai žmonėms jokių sveikatos sutrikimų nebuvo, tačiau moteris negalėjo patekti į butą. Kauno PGV suvestinėje nurodoma, kad penktadienį, apie 15.10 val., policijos komisariato atstovai pranešė, jog reikia padėti iš balkono iškeliant moterį.

„Gautas policijos komisariato pranešimas, kad moteris yra balkone, vyras jos neįleidžia į butą. Autokeltuvu pasikelta į ketvirtą aukštą, balkone buvusi moteris nukelta ant žemės“, – nurodoma suvestinėje.

Neatmetama, kad vyras į butą moters neįleido po galimo konflikto ar susipykus. Nėra aišku, ar nukėlus moterį ant žemės, ją vyras galiausiai įsileido į butą, ar teko ieškotis, kur glaustis.

Tokia situacija tikrai nėra kasdienė, mat yra pasitaikę atvejų, kuomet žmones balkone netyčia užrakina mažamečiai vaikai, tačiau šį kartą moters į butą neįleido suaugęs vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Tomas

Tokie debilai geriau mirtu nuo vezio.

Moters

ar raganos?

Hnn

PASKAIČIUS KOMENTARUS,SUSIDARO NUOMONĖ, KAD KOMENTUOJA ĮKAUŠUSIŲ BIČIULIŲ KOMPANIJA...GALIMA PAGALVOTI, KAD , "KAUNO DIENĄ" KOMENTUOJA TIK APSVAIGĘ NUO ALKOHOLIO. BLAIVIAM ŽMOGUI GĖDA SKAITYTI.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS