Neįprasti radiniai užminė mįslę: kiek iš tikrųjų nukentėjusiųjų per avariją Šančiuose | KaunoDiena.lt

NEĮPRASTI RADINIAI UŽMINĖ MĮSLĘ: KIEK IŠ TIKRŲJŲ NUKENTĖJUSIŲJŲ PER AVARIJĄ ŠANČIUOSE

  • 2

Trys išvežti į ligoninę. Vienas liudytojas nualpęs. Ir besimėtantis auksas įvykio vietoje. Taip patikslintais duomenimis atrodė vakarykštės trijų automobilių kaktomušos pagrindinėje Šančių gatvėje vieta.

Kaip jau rašyta, Bendrajam pagalbos centrui apie šį eismo įvykį A.Juozapavičiaus prospekte – už prekybos centro „Lidl“ važiuojant Karaliaus Mindaugo prospekto link buvo pranešta 7.56 val.

Lietuvos kelių policijos tarnyba šiandien informuoja, kad esant šlapiai kelio dangai automobilį „Toyota Avensis Verso“ vairavusi 30-metė, persirikiuodama iš pirmosios eismo juostos į antrąją, nedavė kelio gretima juosta tiesiai važiavusiam bendraamžio vairuojamam „Audi A3“, šį kliudė ir įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kurioje dar susidūrė su automobiliu „Kia Motors Sorento“. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežti trys žmonės: „Toyotos“ vairuotoja, automobilį „Kia“ vairavęs 59-erių vyras ir kartu su juo važiavusi tokio paties amžiaus moteris.

Ugniagesiai gelbėtojai, kviesti į šio įvykio vietą likviduoti automobilių susidūrimo padarinių, linkę pridurti, kad jiems atvykus, nukentėjusieji jau buvo išvežti į gydymo įstaigą. Tačiau greitosios medikų pagalbos reikėjo dar vienam žmogui. Pirminiais duomenimis, šis vyriškis sukniubo po to, kas ką tik įvyko jo akyse. Davė papildomo darbo ugniagesiai gelbėtojai ne tik greitosios medikams, bet ir policijai. Šančiuose įsikūrusios jų komandos pamainos vadas perdavė policijos pareigūnams įvykio vietoje rastą geltono metalo moterišką žiedą. Anot Kauno apskrities policijos atstovės Odetos Vaitkevičienės, įvykio vietoje dirbę jų patruliai išsiaiškino, kad šį papuošalą per kilusią sumaištį prarado viena iš nukentėjusiųjų ir perdavė jį moters tėvams.

Gairės: avarija Šančiuose, eismo nelaimė, avarija LT, radinys, nukentėjusieji
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

liepziedis

Tu išsipagiriok prieš rašydama(s),net skaityt nemoki,sušikta(s) anonime...

Pardavė moters tėvams?!

Vadinasi, policija rastus daiktus jau pardavinėja?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS