Nelegali degalinė demaskuota pilietiškų gyventojų dėka | KaunoDiena.lt

NELEGALI DEGALINĖ DEMASKUOTA PILIETIŠKŲ GYVENTOJŲ DĖKA

  • 4

Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai pilietiškų gyventojų dėka sulaukė informacijos, kad Kaune, Dainavoje, galbūt vykdoma nelegali prekyba dyzelinu.

Antradienį apie 10.30 val. pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, V. Krėvės prospekte esančiame garažų masyve, aptiko įrengtą savadarbę degalinę. 30-mečiui vyrui priklausančiame garaže aptikta ne tik 900 litrų dyzelino, bet ir kuro užpylimo kolonėlė bei pumpavimo siurblys. Pirminiais duomenimis, vyras pirkdavo kurą iš sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojų.

Dėl šio įvykio pradėta administracinio nusižengimo teisena, kauniečiui gresia bauda iki 4300 eurų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už bendradarbiavimą, užkardant daromus teisės pažeidimus, bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Nelegali degalinė demaskuota pilietiškų gyventojų dėka
  • Nelegali degalinė demaskuota pilietiškų gyventojų dėka
  • Nelegali degalinė demaskuota pilietiškų gyventojų dėka
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

fredis

duokit ziurkes koordinates

varelalidia79@gmail.com

Ar jums reikia paskolą pasiruošti naujųjų metų?; jūsų vaikams ir jūsų šeimai? el. paštas: varelalidia79@gmail.com Mes siūlome paskola nuo 1000 € iki 850.000 € ir daugiau, mūsų palūkanų norma yra 2% per metus. Jei esate tikrai domina, prašome susisiekti su mumis el. paštu Čia yra mūsų el. paštas: varelalidia79@gmail.com

AR

Kazkas turbut is pavydo uzstukalino..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS