Nepilnamečiui vairuotojui koją pakišo draudžiamas manevras | KaunoDiena.lt

NEPILNAMEČIUI VAIRUOTOJUI KOJĄ PAKIŠO DRAUDŽIAMAS MANEVRAS

  • 1

Nors vairuotojų kantrybės pareikalavęs snygis Kaune baigėsi, tačiau penktadienį toliau viena po kitos fiksuojamos avarijos. Netikėtai pareigūnams įkliuvo ir beteisis nepilnametis vairuotojas.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Justina Kazragytė portalą kauno.diena.lt informavo, kad jau prieš 12 val. gautas pranešimas apie eismo įvykį netoli Panemunės tilto, važiuojant link A. Juozapavičiaus prospekto. 

Šioje vietoje susidūrė trys automobiliai, kurių vairuotojai vietoje užpildė eismo įvykio deklaraciją. Laimė, žmonės avarijos metu nenukentėjo. Pirminiais duomenimis, visi jie buvo blaivūs.

Panašiu metu Tunelio gatvėje įvyko dar vienas eismo įvykis. Policijos duomenimis, lengvasis automobilis "Toyota" atsitrenkė į autobusą. Kadangi vairuotojai nesutarė dėl kaltės, į nelaimės vietą vyko policijos ekipažas. Pareigūnai padėjo užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Avarijos aplinkybės tikslinamos.

Maždaug po pusvalandžio, apie 12.30 val., Apuolės ir Pylimo gatvių sankirtoje eismą paralyžiavo dar viena avarija. Kauno policijos duomenimis, susidūrė du lengvieji automobiliai – "Mercedes-Benz" ir "Opel Astra". Laimė, smarkių sužalojimų eismo nelaimės dalyviai nepatyrė, jie buvo blaivūs. Aplinkybės tikslinamos.

Apie 14 val. Kauno pareigūnai miesto centre pamatė įtartinai manevruojantį automobilį. Galiausiai, važiuojant Birštono gatve, automobilio vairuotojas kirto dvi ištisines ženklinimo linijas. Patruliai nedelsiant sustabdė automobilį ir netruko išsiaiškinti, kad vairuotojas – 15-metis jaunuolis. Jis, žinoma, dar neturi teisės vairuoti automobilio. Pastarasis priklauso jo 39-erių metų mamai, kuri atvyko į įvykio vietą. 

Kauno pareigūnai toliau spręs dėl administracinės baudos skyrimo.

GALERIJA

  • Avarija Tunelio g.
  • Avarija Tunelio g.
  • Avarija netoli Panemunės tilto
  • Avarija Apuolės ir Pylimo gatvių sankirtoje
Facebook grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

yra

tai gal panele policijos atstove vietoje penktadieniniu liaupsiu apie "ypatingus pareigunu nuopelnus" (uz ka jie gauna atlygi) geriau pakomentuotu ir pagaliau issakytu avpk vadovu pozicija apie viesoje erdveje paviesintus nufilmuotus kauno policijos pareigunu grubius ket pazeidimus (amaliu pervazos draudziamo sviesaforo signalo kirtimas bei k. petrausko-radvilenu pl. sankryzos policijos a/m czo 716 vaziavimo ypatumai)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS