Nespėjusi autobuse atsisėsti senolė patyrė veido traumą: moteris išvežta į Kauno klinikas | KaunoDiena.lt

NESPĖJUSI AUTOBUSE ATSISĖSTI SENOLĖ PATYRĖ VEIDO TRAUMĄ: MOTERIS IŠVEŽTA Į KAUNO KLINIKAS

  • 50

Kaune ketvirtadienio vakarą Vytauto prospektu važiavę skaitytojai pastebėjo neįprastą vaizdą – gatvėje stovėjo autobusas, iš vienos jo pusės – policijos automobilis, iš kitos – greitoji. 

Kauno.diena.lt  susiekus su policija, paaiškėjo, jog tarnyboms apie 20.00 val. buvo pranešta, kad autobuse nugriuvo vyresnio amžiaus moteris.

Susisiekus su budėjusiais medikais, buvo paaiškinta jog  į 47 maršruto autobusą stotelėje prie Kauno autobusų stoties įlipo 84 m. moteris, ji nespėjo atsisėsti, todėl pradėjus važiuoti autobusui, senolė krito ir trenkėsi veidu į turėklą. Atskubėję medikai moterį, patyrusią veido traumą, išvežė į Kauno universitetinių klinikų skubios pagalbos skyrių. 

Skaitytojo nuotr. 

Rašyti komentarą
Komentarai (50)

elena

kaip paskaiciau tai labai daug kas pries pensininkus o kazin tie kurie taip raso nebus patys pensininkais o tevai ju kaip ne pensininkai tokie mandruoliai tai tikrai tos pensijos nesulauks

Aaa

Važinėju autobusais, ir visada užjaučiu vairuotojus, piko valandomis tik savižudis gali vairuot autobusą, visi lekia, jaunimas staigiai stabdo arba staigiai už lenda į priekį, po pamokų gryzta mokiniai, autobusai prikimšti, vairuotojo kabinos aplipusios kaip musiu, o jam vairuot ir matyt viską reik, nebambekim o pabūkim jų kaily.

Gyvenimo vingiai

Būtų babytė ne pėsčia, išsireikalautų dabar tokia 10 štukų ir iki gyvenimo pabaigos galėtų taxi paslaugomis naudotis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS