Netoli Lapių – avarija: medikų pagalbos prireikė net penkiems žmonėms | KaunoDiena.lt

NETOLI LAPIŲ – AVARIJA: MEDIKŲ PAGALBOS PRIREIKĖ NET PENKIEMS ŽMONĖMS

  • 1

Lietingą ketvirtadienio pavakarę Kauno rajone įvyko dviejų automobilių avarija. Medikų duomenimis, jos metu nukentėjo net penki asmenys.

Kauno policijos budėtoja portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad avarija Ginėnų kaime, netoli Lapių užregistruota 17.07 val. 

Anot policijos pranešimo, apie 17 val. kelio Vilijampolė-Žeimiai-Šėta 8-ajame kilometre susidūrė dvi transporto priemonės: 1948 metais gimusios moters vairuojamas automobilis „Opel Corsa“ ir „Peugeot“, vairuojamas 1987 metais gimusios moters.

Pirminiais duomenimis, vairuotojos buvo blaivios.

Į nelaimės vietą buvo išsiųsti policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Kaip portalui kauno.diena.lt sakė medikų atstovė, iš pradžių į nelaimės vietą iškviestas tik vienas ekipažas. Tačiau netrukus prireikė ir antrojo. 

"Per susidūrimą nukentėjo penki žmonės – dvi suaugusios moterys  ir trys nepilnamečiai vaikai. Visi vaikai važiavo tame pačiame automobilyje ir buvo prisisegę saugos diržus, todėl jų sužalojimai nėra sunkūs", – sakė Greitosios medicinos pagalbos budėtoja. 

Skaitytojai praneša, kad dėl avarijos ši kelio atkarpa gali būti sunkiai pravažiuojama, todėl esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.

 

GALERIJA

  • Netoli Lapių – avarija: medikų pagalbos prireikė net penkiems žmonėms
Gairės: Lapės, avarija netoli Lapių, eismo nelaimė, sužaloti žmonės, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kauniete

Nieko keisto nes kaip laksto baisu ziuret keliu zenklu visiskai nepaiso

SUSIJUSIOS NAUJIENOS