Nužudyto keturmečio motina lieka už grotų dar mėnesiui | KaunoDiena.lt

NUŽUDYTO KETURMEČIO MOTINA LIEKA UŽ GROTŲ DAR MĖNESIUI

  • 21

Kauno apylinkės teismas vienam mėnesiui pratęsė 23-ejų Monikos Kaziukaitytės, kurios ketverių metų sūnelis vakar buvo palydėtas į paskutinę kelionę, suėmimą. 

„Bandysime paprašyti trims mėnesiams. Manome, kad ji dar turėtų pabūti suimta““, – BNS anksčiau sakė Kauno apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Vitoldas Guliavičius.

Tačiau, anot teismo, nepateikta jokių objektyvių ir konkrečių duomenų, iš kurių būtų matyti, kad šiame tyrime planuojami atlikti veiksmai galėtų užtrukti ilgą laiką.

Posėdžio metu prokuroras teigė, kad planuoja apklausti liudytojus, tačiau nenurodė tikslaus jų skaičiaus. Be to, neįvardijo konkrečių objektų, kurių tyrimus planuoja atlikti, terminų. Dėl šių priežasčių teismas leido įtariamąją suimti vienam mėnesiui.

Kaip jau rašyta, praėjusią savaitę maksimaliam trijų mėnesių terminui buvo suimtas M.Kaziukaitytės 27-erių metų sugyventinis Gediminas Kontenis. O mažylio motiną tąkart leista suimti tik savaitei.

Prieš pat teismo posėdį portalui kauno.diena.lt pavyko pakalbinti ikiteisminį tyrimą dėl itin žiauraus bejėgiškos būklės mažamečio nužudymo kuruojantį prokurorą Vytautą Gatavecką. Jis nenorėjo atskleisti, ką davė planuotos papildomos M.Kaziukaitytės bei jos sugyventinio apklausos. Tačiau teigė, kad pagrindo sušvelninti mažylio motinai kaltinimo dar nėra.

M.Kaziukaitytės nenaudai byloja ir tai, kad ji laiku neiškvietė sūnui greitosios medicinos pagalbos. Nors įtariamoji linkusi teigti, kad taip elgėsi bijodama sugyventinio, nustatyta, kad, palikusi namuose sumuštą mažylį, ji tądien tvarkėsi savo reikalus Darbo biržoje. Be to, iš pradžių M.Kaziukaitytė net buvo linkusi prisiimti visą kaltę. Tačiau pareiškus jai įtarimą, išsigando ir ėmė pasakoti apie tos dienos įvykius visai kitaip.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

lietuvos partija

zmogzudyste ivykdyta veikiant grupeje,apsvaigus,naudojantis aukos bejegiskumu...sistemingi kankinimai...lygtinai gaus,jeigu mentu informatorius ,o jeigu sedes tai laisvam rezime,po praviena gales vaiksciot,namo grizt...

Anonimas

ten moteru kalejime sedi daug motinu kurios galbut pacios besigindamos ar gindamos svo vaikus ira kokius isgamas nudeje .ir uz tai nuteistos kaip zudikes .pasakykit kur cia logika .ir as dabar isivaizduoju ka tos kalines jaucia .ir labai stebeciaus jeigu jos pacios tipo sita motina nenudes ,taip pat kaip ir ta isgama .jos joberi ir labai stebiuosi kaip dar ligi siol tos stervos bruzaites nenudejo

o

šers ją mokesčių mokėtojai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS