Parduotuvėje „Batų kalnas“ – įžūli vagystė (kaunietė prašo pagalbos) | KaunoDiena.lt

PARDUOTUVĖJE „BATŲ KALNAS“ – ĮŽŪLI VAGYSTĖ (KAUNIETĖ PRAŠO PAGALBOS)

  • 45

Šeštadienį kaunietei Dainai apkartino vagystė – moters piniginę batų parduotuvėje nugvelbė ilgapirštė. Į redakciją kreipusis skaitytoja prašo visuomenės pagalbos.

Nemalonus incidentas įvyko vakar, kovo 24 d. Kaune, Savanorių pr. 419 esančioje parduotuvėje "Batų kalnas".

"Vaizdo kameros užfiksavo, kad ši moteris mano piniginę nugvelbia apie 14.45 val. Ji tuoj pat išeina iš parduotuvės, o, banko atstovų duomenimis, 14.50 val. jau bandė išgryninti pinigų pasinaudodama mano banko kortele", – portalui kauno.diena.lt pasakojo kaunietė.

Pasak moters, ji tuoj pat kreipėsi į policiją, pateikė ir filmuotą medžiagą, tačiau kol kas jokios informacijos iš pareigūnų nesulaukė.

"Nuostoliai dideli – mano ir vaiko dokumentai, taip pat apie 400 eurų grynaisiais", – apmaudo neslėpė moteris.

Kaunietė prašo visų, kurie gali suteikti bet kokios informacijos apie vaizdo kameromis užfiksuotą moterį, skambinti telefonu +37068796550 arba rašyti el.paštu santaka70@yahoo.com.

"Iš anksto labai dėkoju už pagalbą ieškant ilgapirštės. Neleiskime, kad tokie žmonės ir toliau ramiai darytų nusikaltimus", – į geradarius kreipiasi Daina.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

Žemyna

Atrodo, vagišiai planinį reidą vykdo...

Parareja

reikia tureti nemaza rankine,rankineje nuodinga gyvate,tai kai susitinka vagies ranka su gyvate,patikekit vagiu tikrai sumazetu.o like bijotu vogti is rankines.

vanga 2

YPAC ATSARGIAI AKROPOLYJE,MEGOJE cia ypac sliauzioja cigones ..Juk silta ,nelyja ,zmones atsipalaidave ir tikisi ramaus ,turiningolaiko praleidimo ..TACIAU SIOS SLYKSTYNES TIK IR LAUKIA KA NUGVELBTI,APVOGTI ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS