Pareigūnai nenuleidžia rankų: toliau ieško dingusios senolės | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI NENULEIDŽIA RANKŲ: TOLIAU IEŠKO DINGUSIOS SENOLĖS

  • 0

Kauno pareigūnai toliau vykdo Marijonos Balandienės, gimusios 1931 m., paiešką. Moteris balandžio 19 d. apie 8.30 val. išėjo iš namų, esančių Kaune, P. Kalpoko g., ir dingo be žinios.

Atliekant intensyvius paieškos veiksmus, nustatyta, kad galimai ta pati moteris balandžio 19 d. 8.41 val. buvo pastebėta Kaune, prie Jonavos gatvės pastato nr. 3 esančios autobusų stotelės. 8.41 val. moteris, panaši į M. Balandienę įlipo į 10 numeriu pažymėtą troleibusą ir juo nuvažiavo iki galutinės stotelės, esančios Partizanų gatvėje. Po to nuėjo į Garažų gatvę, kur galimai įsėdo į 20 numeriu pažymėtą autobusą, kuriuo nuvažiavusi iki prekybos miestelio „Urmas“, esančio Pramonės prospekte, nuėjo į šio prekybos miestelio teritoriją. Nors vykdomi intensyvūs paieškos veiksmai, šukuotos teritorijos, kuriose galimai M. Balandienė buvo pasirodžiusi, rasti jos, deja, nepavyksta.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo. Dėvėjo baltą skrybėlę, vilkėjo rudos spalvos puspaltį, tamsias kelnes, avėjo baltus batus. Moteris gali sunkiai orientuotis.

Asmenis, mačiusius ar žinančius M. Balandienės buvimo vietą, bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 068, (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba.

GALERIJA

  • Pareigūnai nenuleidžia rankų: toliau ieško dingusios senolės
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS