Pareigūnas įspėja: nelenkite neleistinose vietose, jei nenorite prarasti pažymėjimo | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAS ĮSPĖJA: NELENKITE NELEISTINOSE VIETOSE, JEI NENORITE PRARASTI PAŽYMĖJIMO

  • 6

Daugiau nei 500. Būtent tiek šiais metais Kauno pareigūnai užfiksavo su lenkimu susijusių kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Pareigūnai aktyviai vykdo viešojo bei ne viešojo pobūdžio policines priemones, kurių metu siekia užtikrinti eismo saugumą bei fiksuoja vairuotojų KET daromus pažeidimus.

„Analizuodami vairuotojų daromus pažeidimus, pastebime, kad vairuotojai dažniausiai neatkreipia dėmesio į įspėjamuosius kelio ženklus, nurodančius pagrindinio kelio sankirtą su šalutiniu keliu, šalutinio kelio sankirtą su pagrindiniu keliu. Raginame vairuotojus kelyje būti atidesniais“, - teigia Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Gegužės 30 d. apie 8.00 val. Kauno r., kelyje Rokai-Girininkai-Purvininkai 8 km, vyras, važiuodamas automobiliu „Toyota Avensis“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir lenkė kitą transporto priemonę, taip pažeisdamas draudžiamojo kelio ženklo „Lenkti draudžiama“ reikalavimus.

Gegužės 30 d. apie 10.35 val. Kauno r., kelyje Vilijampolė-Žeimiai-Šėta 11 km, vyras, vairuodamas automobilį „Opel Astra“, lenkė kitą transporto priemonę sankryžoje, pažymėtoje kelio ženklu „Pagrindinis kelias“.

Gegužės 30 d. apie 15.25 val. Kaune, netoli Kauno hidroelektrinės, vyras automobiliu „Ford Transit“ važiavo 125 km/h greičiu, kuomet maksimalus leistinas greitis šiame kelyje yra 70 km/h.

Ir toliau aktyviai policines priemones vykdantys pareigūnai primena, kad už kitų transporto priemonių lenkimą, kur tai daryti draudžiama, numatoma bauda nuo 170 iki 230 eurų bei teisės vairuoti transporto priemonės atėmimas nuo trijų iki šešių mėnesių.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

mikas

Anonimui Gramatikos išmok paskui rašinėk DEBILE

manjana

o iš kokio čia miesto kelias : Vilijampolė --žeimiai--Šėta?

Hmm

Matyt blogas pavadinimas, jei tik 3 žmonės atkreipė dėmesį!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS