Pasekmių virtinę po vienos vairuotojos klaidos sustabdė tik naujakurių tvora: nukentėjo ir senolis | KaunoDiena.lt

PASEKMIŲ VIRTINĘ PO VIENOS VAIRUOTOJOS KLAIDOS SUSTABDĖ TIK NAUJAKURIŲ TVORA: NUKENTĖJO IR SENOLIS

  • 23

Paaiškėjo vakarykščio kariško vaizdelio pakaunėje – ties vadinamojo Lapių kelio nusukimu į Domeikavą, kurį vainikavo didelė spūstis iki pat Kauno dar nepasibaigus vakarinio piko valandoms, priežastis. Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje apie trečiadienio eismo įvykius, kuriuose nukentėjo žmonės, pranešama, kad visos šios sumaišties kaltininkė – 60-metė vairuotoja, kuri, išvažiuodama iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio kito automobilio.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje įvardijama ir tikslesnė šio susidūrimo, per kurį nukentėjo ne tik minėti automobiliai, bet ir vietinių gyventojų turtas – tvora bei krūva šiukšlių konteinerių, vieta – Domeikavos seniūnijos Radikių kaimo Giraitės gatvė. Apie pusę septynių vakaro čia minėta moteris, vairavusi automobilį „Toyota“, išvažiuodama į kelią Vilijampolė-Žeimiai-Šėta, susidūrė su juo važiavusiu automobiliu „Mazda“, kurį taip pat vairavo 50-metė moteris.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, automobilį „Toyota Yaris“ vairavo Jonavos gyventoja. Automobilį „Mazda“ – kaunietė. Šioje vietoje leistinas 70 km/val. greitis.

Po smūgio „Mazda“ kelis kartus vertėsi ir ištaškė jau minėtus jos kelyje pasipainiojusius šiukšlių konteinerius, sustatytus prie kelio, nes šiukšliavežė į vietines siauras gatveles neįvažiuoja. Anot vietinių, šie konteineriai turėjo būti išvežti dar pirmadienį. Tačiau pasikeitus rūšiuojamų šiukšlių išvežimo grafikui, liko čia stovėti pilni iki sekmadienio.

„Mazdos“ skrydį sustabdė tik greta esančio namo tvora. Išvertusi dalį jos, po kūliavirsčių „Mazda“ liko gulėti ant menčių, užtverdama visą gatvelę.

Jeigu ne minėta tvora, būtų nukentėjęs ir už jos esantis ne per seniausiai, anot vietinių, restauruotas namas, į kurį vos pernai įsikėlė jauna šeima. „Mazdos“ skrydį sulaikiusią tvorą, anot vietinių, šie naujakuriai buvo pasistatę ką tik.

Kauno policijos nuotr.

Nors pranešant apie šį susidūrimą teigta apie du sužeistuosius, esančius apvirtusiame automobilyje, remiantis Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėmis, nieko traukti iš susidūrusių automobilių jiems nereikėjo. Tik atjungti jų akumuliatorius. Atskubėjus į įvykio vietą, vienas žmogus, ištrauktas iš apvirtusio automobilio anksčiau atvykusių greitosios medikų, jau gulėjo ant jų neštuvų.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per susidūrimą nukentėjo taranuotos ir apvirtusios „Mazdos“ 84-erių metų keleivis, kuris, pirminiais duomenimis, patyrė nugaros traumą, dėl ko buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Kauno policijos atstovė šią informaciją papildė tuo, kad po senolio, kurio ir „Mazdos“ vairuotojos pavardės sutampa, apžiūros Klinikose konstatuota, kad jo sužalojimai nėra sunkūs. Ir per šį susidūrimą buvo apgadintos dviem savininkams priklausančios tvoros bei vienos iš jų stumdomi vartai. Tačiau ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio nepradėtas. Tik administracinė teisena – dėl nežymų sveikatos sutrikdymą sukėlusio Kelių eismo taisyklių pažeidimo. Už tai gresia bauda nuo 150 iki 300 eurų.

GALERIJA

  • Pasekmių virtinę po vienos vairuotojos klaidos sustabdė tik naujakurių tvora: nukentėjo ir senolis
Kauno policijos nuotr.
Gairės: eismo nelaimė, Lapių kelias, avarija LT, apsivertė automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (23)

kalčiausi neišvežti konteineriai

"Po smūgio „Mazda“ kelis kartus vertėsi ir ištaškė jau minėtus jos kelyje pasipainiojusius šiukšlių konteinerius, sustatytus prie kelio, nes šiukšliavežė į vietines siauras gatveles neįvažiuoja. Anot vietinių, šie konteineriai turėjo būti išvežti dar pirmadienį. Tačiau pasikeitus rūšiuojamų šiukšlių išvežimo grafikui, liko čia stovėti pilni iki sekmadienio." Žurnalistas dar galėjo pasmalsauti, ar už "naujakurių tvoros" daržai, ar vaismedžiai nenukentėjo :)

.,.,

Rašinėjo telefone ir jai viskas pokui,susimokės ir važinės.

GGG

Pranešama apie avariju skaičiaus padidėjima įdomu kiek procentaliai jose dalyvauja moterys...nes kažkaip kiek skaitai tai pagrindinės dalyvautojos įvykuose...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS