Per plauką nuo tragedijos: virš 3,5 prom. įpūtusį vairuotoją sulaikė gyventojai | KaunoDiena.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS: VIRŠ 3,5 PROM. ĮPŪTUSĮ VAIRUOTOJĄ SULAIKĖ GYVENTOJAI

  • 2

Šįryt, vasario 9 d., apie 5.25 val., Kauno pareigūnai sulaukė gyventojo pranešimo, jog Kaune, Ašigalio g., sulaikė neblaivų vairuotoją ir atėmė automobilio užvedimo raktelius.

Pareigūnai nedelsiant nuvyko į nurodytą vietą ir sulaikė neblaivų automobilio „Peugeot“ vairuotoją. Tikslinant įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad neblaivus vyras automobiliu kieme važiuodamas atbuline eiga dar kliudė ir apgadino kieme stovėjusį automobilį „Audi A6“. Tikrinant blaivumą alkoholio matuokliu 54-erių metų vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,68 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo mėginio paėmimui.

Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Kauno apskrities policija dėkoja gyventojui už pilietišką poelgį bei primena vairuotojams laikytis Kelių eismo taisyklių ir nesėsti už vairo neblaiviems – kelyje esame atsakingi ne tik už savo, bet ir už kitų sveikatą bei gyvybę.

GALERIJA

  • Per plauką nuo tragedijos: virš 3,5 prom. įpūtusį vairuotoją sulaikė gyventojai
  • Per plauką nuo tragedijos: virš 3,5 prom. įpūtusį vairuotoją sulaikė gyventojai
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

pepe

kada baigsis girtuoklystes.teises atimti visam gyvenimui

Tik sitaip.

Is kur pridygo tu alchaseliu sitiek.Kiekviena diena po kelis girtus uz vairo.Girtas uz vairo zudikas.Automobili issyk konfiskuoti.O ne kalejima,o sunkiu dafrbu.Kad lenktu kupra ir pragyvenimui sau ir seimai uzdirbtu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS