Prie Klinikų viaduko – eismo nelaimė: nukentėjo dviračiu važiavęs žmogus | KaunoDiena.lt

PRIE KLINIKŲ VIADUKO – EISMO NELAIMĖ: NUKENTĖJO DVIRAČIU VAŽIAVĘS ŽMOGUS

  • 6

Antradienio rytą netoli Klinikų viaduko įvyko eismo nelaimė. Pirminiais duomenimis, susidūrė lengvasis automobilis ir dviratininkas.

Kelio minutės po 9 val. portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų informacija apie policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažus, važiuojančius link Kauno klinikų.

Pasidomėjus paaiškėjo šio sujudimo priežastys. Kauno policijos budėtojas portalui patvirtino, kad prie Klinikų viaduko, esančio Utenos ir Eivenių g. sankirtoje, įvyko eismo nelaimė. Jos metu susidūrė automobilis ir dviratininkas.

Kauno greitosios medicinos pagalbos atstovės teigimu, per avariją nukentėjo dviračiu važiavęs asmuo. Laimė, didelių sužalojimų išvengta, atvirų žaizdų ant kūno nesimatė.

Nukentėjęs asmuo medikų apžiūrimas nelaimės vietoje.

Vairuotojai praneša, kad dėl avarijos ši kelio atkarpa gali būti sunkiau pravažiuojama.

Gairės: partrenktas dviratininkas, eismo nelaimė, avarija LT, eismo nelaimė Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ABC

klinikų viadukas. vau. nesu dar tokio girdėjęs. kokių klinikų, respublikinių ar santaros klinikų.... čia šiaip žurnalistiniam pamąstymui

aplamai

nuo tų dviratininkų neapsaugoti nei pėsti nei ratuoti. Lekia nesidairydami lyg visas kelias jų būtų ir jie vieninteliai visatoje. O dabar dar šaligatviai jiems veik dvigubai platesni nei pėstiesiems kur dar ir mamos su mažais vaikučiais už rankyčių vedinos ar vėžimėliuose. Ir siauruose keliose lenkimai1,5 metro kur gal viena juosta tiek pločio teturi

Gaidžiams šoferiams

Liemenė neprivaloma, jei žibintai įjungti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS