Prie „Megos“ – eismo spūstys | KaunoDiena.lt

PRIE "MEGOS" – EISMO SPŪSTYS

  • 4

Šeštadienį po pietų pasipylė internautų pranešimai apie eismo spūstis, artėjant link prekybos centro "Mega". Didesnių nepatogumų nei įprastai sukėlė greitkelyje įvykusi avarija.

Kelio Klaipėda-Vilnius atkarpoje ties "Mega" vairuotojams neretai tenka laukti ar slinkti vėžlio greičiu, ypač jeigu čia pasitaiko avarijų.

Savaitgaliais būna sudėtinga ne tik aplenkti šią vietą, bet ir patekti į prekybos centrą. Tą sudėtinga padaryti ir iš miesto, ir toliau atvažiavusiems gyventojams.

Panašu, kad prieš artėjančias šventes išaugę pirkėjų srautai ne vienam apkartino suplanuotą apsipirkimą, jau nekalbant apie kelionę visai kitais reikalais, kai nori nenori tenka kirsti minėtą vietą.

"Kažkas "Megos" dar nematė... Ta proga kantrybės visiems. Nuo Jonavos g. kemšasi", - socialiniame tinkle rašė vienas internautų.

"Iki kitos savaitės pabaigos teks pakentėt, visi paskutinę minutę dovanas perka", - svarstė kiti į diskusiją įsilieję kauniečiai. 

Kiti informavo, kad didžiulės spūstys susidarė dėl ant tilto autostradoje, vedančioje link "Megos", įvykusios avarijos. Pirminiais duomenimis, susidūrė trys transporto priemonės.

Kauno policija informacijos apie avariją minėtoje vietoje neturi. Pareigūnų duomenimis, šeštadienį iki 15 val. netoli "Megos" neužfiksuotas nė vienas eismo įvykis, tad jeigu tokių ir įvyko, transporto priemonių vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užsipildę eismo įvykio deklaracijas išsiskirstė.

GALERIJA

  • Prie „Megos“ – eismo spūstys
Feisbuko grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija, spūstys, Mega
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ontė

Buvau ir aš ten vakar per pietus. Mačiau kamštį, tad užvažiavau iš vakarų pusės. Kai reikėjo grįžti, neberadau mašinos. Persigandau. Senas trantas, net nerakinu ir signalizacijos neįrengiau, Vagims tokią vogti gėda būtų. Pasirodo Megos du įėjimai yra. Susisuko galva, ne prie to įėjimo ieškojau.

p.Zosia

Na nugriaukit ta Mega pagaliau ir vel bus normalus kelias

zigmas

Prie Megos automobilių spūstys.Tai kokio velnio miestiečiai važiuoja su mašinomis tegul naudojasi visuomeniniu transportu ir problemos nebus jau miesčionys yprato,kad ir į parduotuvę galėtų važiuotų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS