Prostitučių paslaugomis besinaudojantiems kauniečiams – nuobaudos | KaunoDiena.lt

PROSTITUČIŲ PASLAUGOMIS BESINAUDOJANTIEMS KAUNIEČIAMS – NUOBAUDOS

  • 4

Kauno pareigūnai kovo pirmosiomis ir vasario paskutinėmis savaitėmis vykdė prevencines priemones. Šios priemonės skirtos nusikaltimų, susijusių su prekyba žmonėmis seksualiniam išnaudojimui, išaiškinimui, prevencijai ir kontrolei Kauno apskrityje.

Policijos pareigūnai prevencinių priemonių metu tikrino viešbučius, motelius, naktinius barus, kavines, autobusų ir geležinkelio stotis. Taip pat rinkti duomenys apie privačiose pirtyse, grožio salonuose ar kitose panašaus pobūdžio įstaigose galimai teikiamas intymias paslaugas. Be to, pareigūnai dar tikrino dienraščiuose ir interneto tinklalapiuose skelbiamą informaciją, skelbimus apie teikiamas paslaugas, po kuriomis slypi lytinės aistros tenkinimo paslaugos už atlygį.

Priemonių metu nustatytas 21 administracinis nusižengimas pagal Lietuvos Respublikos Administracinių nusižengimų kodekso 487 str. dėl vertimosi prostitucija, atlygintinio naudojimosi prostitucijos paslaugomis. Priemonės metu administracinė atsakomybė buvo taikoma ir dviems vyrams, atlygintinai besinaudojusiems prostitucijos paslaugomis. Priemonių metu nenustatyta ir negauta duomenų, kad prostitucija besiverčiančios moterys užsiimtų prostitucija prieš savo valią, sąvadavimo apraiškų ir požymių nenustatyta.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir ragina visuomet informuoti apie pastebėtą bet kokį galimai daromą teisės pažeidimą bendruoju pagalbos telefonu 112 arba naudojantis elektroniniu policijos paslaugų portalu.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Durniai vyrukai

Negi musorai su žvake stovėjo nuo pradžių iki atsiskaitymo :) Pasakytų musorams , kad čia didelė meilė ir tiek :)

Baubas

Tarkim - mano draugė prostitutė, t.y. moteris - kuriai už malonumą kartais būti drauge (ilgiau nei keletą valandų su ja būti neįmanoma kadangi ji pusgalvė galinti privesti prie nusikaltimo net pacifistą Buratiną) moku pinigus, t.y. duodu mokesčiams, maistui, skudurams, ir t.t., tai ką, mane taip pat ant kaliūzės? Tokia tai demokratijos malonė: tavo pasirinkimas tik būti, ir taškas. Žodžiu: tegyvuoja anonizmas! Bet su tokiu mąstymu ar neprieisime prie to, kad ir mosikavimas į saują bus apmokestintas ar net draudžiamas?

geras

tai dvigubas apmokesdinimas sumoki uz malonuma paskui gauni bauda kad pasinaudojai malonumu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS