Rankinės vagyste įtariamam jonaviškiui gresia iki šešerių metų nelaisvės | KaunoDiena.lt

RANKINĖS VAGYSTE ĮTARIAMAM JONAVIŠKIUI GRESIA IKI ŠEŠERIŲ METŲ NELAISVĖS

  • 0

Policija praneša, kad Jonavoje sulaikytas vyras, galimai pavogęs rankinę.

Kauno apskrities pareigūnai vasario 12 d. apie 17.20 val. sulaukė pranešimo, kad vieno iš Jonavos ugdymo įstaigos administracinio kabineto, kuris buvo paliktas neužrakintas, dingo rankinė, kurioje buvo 38 eurai, asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelė bei kiti įvairūs daiktai.

Pareigūnai nedelsiant pradėjo ikiteisminį tyrimą. Atlikus nemažai ikiteisminio tyrimo veiksmų, šiandien įtarimai dėl įvykdytos vagystės buvo pareikšti 46-erių metų vyrui. Pas šį jonaviškį taip pat rasti galimai vogti daiktai, kurie buvo grąžinti savininkei. Tiesa, grynųjų pinigų rankinėje jau nebuvo.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas. Už šią nusikalstamą veiką asmeniui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už neabejingumą, teikiamą informaciją bei ragina visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus informuoti pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS