Reklaminio stendo vagišiui – liūdnos žinios | KaunoDiena.lt

REKLAMINIO STENDO VAGIŠIUI – LIŪDNOS ŽINIOS

  • 0

Naktį į pirmadienį pakaunėje įvykdyta šiam metų laikui ypač aktuali vagystė – ilgapirščiai pasisavino nuo pavasario prie kelio Kaunas-Jurbarkas stovėjusį ir lig šiol niekam neužkliuvusį reklaminį stendą su užrašu „Ratų montavimas“.

Šio 60x90 plastikinio stendo, stovėjusio Vilkijos apylinkių seniūnijos Jaučakių kaime, savininkas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad jo pasigedo pirmadienį atvažiavęs į darbą. Peržiūrėjus vaizdo kameros įrašą, konstatuota, kad vagystė buvo įvykdyta apie pusę trijų nakties. Užfiksuota, kaip tokiu laiku link Kauno važiavęs šviesios spalvos automobilis, pravažiavęs ženklą, sustoja, apsisuka ir grįžta atgal. Tuomet išlipa automoblio vairuotojas ir, įsimetęs grobį į savo automobilio saloną, tęsia kelionę Kauno link. Tai padaryti nebuvo sunku, nes stendas nebuvo įbetonuotas. 

Kaip praneša Kauno policija, kuriai perduotas minėtas vaizdo įrašas, ilgapirščio grobio vertė beveik 115 eurų.

Netoliese yra dar viena vaizdo kamera, galimai užfiksavusi ir vagies automobilio valstybinius numerius.

„Manau, kad apsivogęs konkurentas – tikrai nevietinis. Ir savo grobį jis galimai pasistatys netoli savo dirbtuvių ar namų, nes turbūt ir pats montuoja ratus“, –savo versiją dėstė artėjant padangų keitimo bumui be reklamos likęs apvogtasis.     

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS