Savaitgalį šeimose netrūko smurto prieš vaikus | KaunoDiena.lt

SAVAITGALĮ ŠEIMOSE NETRŪKO SMURTO PRIEŠ VAIKUS

  • 2

Savaitgalį pareigūnai užfiksavo nemažai smurto prieš vaikus atvejų. Daugelis jų įvyko šeimose.

Šeštadienį apie 1 val. nakties Kaune, V. Krėvės prospekto bute, neblaivus (1,75 prom.) 29-erių vyras sumušė sugyventinę, kuri laikė 1 metų dukrą, grasino ją nužudyti. Mažametė fiziškai nenukentėjo, tačiau smurtautojas užspaudė jai burną, kad neverktų, pranešė Policijos departamentas.

Šeštadienį apie 18 val. Šiauliuose, J. Biliūno gatvėje, namuose, 37-erių moteris diržu sumušė 15-metę dukrą, kuri perduota močiutei.

Abiem atvejais įtariamieji uždaryti į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pasak pranešimo, Kaune apie 16 val. 20-metė mergina pareiškė, kad į jos butą įsiveržė buvęs sugyventinis, kuris 2 metų vaiko akivaizdoje grasino jai fiziniu susidorojimu bei pripurškęs dujų, pasišalino. Įtariamasis ieškomas.

Apie 21 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, visuomeninio transporto stotelėje, autobuse 5-7 jaunuoliai sumušė vyrą ir jo 11-metę dukrą. Mergaitei sumušta galva, ji gydoma ambulatoriškai.

Be to, šeštadienį apie 21 val. Zarasuose, Aušros skersgatvyje, bute girtavo ir vaikų neprižiūrėjo tėvai - 31-erių vyrui nustatytas 2,92 promilės, o jo 28-erių sugyventinei - 3,16 promilės girtumas. Mažamečiai - 9-erių ir 5-erių metų - perduoti močiutei.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

pavarei

Kaip su rogėm į tvorą. Ttipo atėjo mintis... ir radusi siūlą tarp ausų užkliuvo.

Taigi

Ar pijokų močiutės - tai pati geriausia vieta vaikams, savo vaikus pijokais išaugino, dabar augina tų pijokų vaikus, tai yra savo anūkus ir dar gauna globos pinigus. Iš mokesčių mokėtojų. Valio pijokams....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS