Savaitgalis Kaune buvo kruvinas | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIS KAUNE BUVO KRUVINAS

  • 4

Praėjęs savaitgalis Kaune buvo neramus. Policijos suvestinėje mirga pranešimai apie nužudytus ar sužalotus žmones.

Sekmadienio vakarą Drobės g. esančiuose namuose rastas 56-erių metų vyro lavonas su kraujosruvomis veide ir krūtinėje. Įtariama, kad jį nužudė vienmetė sugyventinė. Visiškai girta moteris, kuriais nustatytas 3,08 promilės girtumas, uždaryta į areštinę.

Mirtimi galėjo baigtis ir kitas incidentas Kaune. Šeštadienio rytą Savanorių pr. nepažįstamas vyriškis peiliu sužalojo 56-erių metų vyriškį. Jis dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Šeštadienį apie vidurdienį Romainių tuberkuliozės ligoninėje tarp pacientų įvyko žodinis konfliktas, kuris vos nesibaigė tragedija. 57-erių metų vyras, nuo stalo pasiėmęs peilį, juo dūrė į pilvą dvejais metais jaunesniam vyrui. Šiam buvo pradurtos kepenys. Įtariamasis nesulaikytas, nes yra prijungtas prie deguonies aparato ir pats kvėpuoti negali.

Sekmadienio paryčiais į Kauno ligoninę atvežtas ir dėl durtinės žaizdos nugaroje bei galvos traumų paguldytas 48-erių metų vyras, kuris buvo rastas be sąmonės Prienų r., Skriaudžių kaime.

Portalas kauno.diena.lt jau skelbė, kad šeštadienį Kaune, Vasarvietės g., automobilyje rastas 51-erių metų vyro lavonas. Šalia jo rastas pistoletas. 

Šeštadienio ryte Kauno rotušės aikštėje įvyko muštynės, po kurių į Kauno klinikas be sąmonės atgabentas sunkią galvos traumą patyręs jaunas vyras.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Gedonas

Užbaigsime su alkoholiu prasidės masiškas vartojimas narkotiku. Tiek čia tos bėdos

Silva

Vanduo pavojingesnis už alchogolį- tai gal panaikinkime vandeni, nebus iš ko gaminti alchogolio...

O GAL SUSTOKIME SU DRAUDIMAIS ?!

Kuo daugiau draudimu , tuo daugiau ir "kovojanciu" su jais .....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS