Savanorių prospekte partrenkta vyresnio amžiaus moteris | KaunoDiena.lt

SAVANORIŲ PROSPEKTE PARTRENKTA VYRESNIO AMŽIAUS MOTERIS

  • 7

Pirmadienis Kaune prasidėjo nelaimėmis – judriame Savanorių prospekte automobilis partrenkė moterį.

Apie 9 val. ryto portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija apie tarnybų sujudimą Savanorių prospekte.

Susisiekus su Kauno policijos budėtoju paaiškėjo, kad ties 284 numeriu pažymėtu namu automobilis „Volkswagen Passat“ partrenkė žmogų.

Pareigūnų žiniomis, nukentėjo vyresnio amžiaus moteris, jai, pirminiais duomenimis, lūžo koja.

Kiek vėliau portalas sulaukė informacijos, kad nukentėjusioji ėjo ne pėsčiųjų perėja. Pareigūnai patvirtino, kad „Volkswagen Passat“ vairuotojas buvo blaivus.

Nelaimės aplinkybės tikslinamos.

Gairės: partrenktas žmogus, partrenkta moteris, eismo nelaimė Kaune, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

> a

persiskaityk dar ir dar kartą straipsnį. Prie ko vairuotojas kaltas,jei pėsčioji partrenkta ne perėėėėjoje. Gal nori pasakyt,kad vairuotojas turi žiūrėt į šonus ir pamatyt kiekvieną iš kur nors atkėblinusią žmogystą? Jei vairuotojas dairysis į šonus,jis padarys kur kas didesnę avariją. Žinoma žmogaus nieks tyčia neparbloškia. Manau ir čia taip pat buvo. Bet išlenda velnias žino iš kokio kampo,bile kur ir skaitosi dabar aššš einu. Mašina jūms ne dviratis,kada nusiverčia ant šono. Man tai keista,pamato perėją ir net nesidairę tiesiu taikymu varo. Juk perėją reikia irgi pereit gerai apsidairius. Tada bus abipusiai saugu. Nesakau,kad vairuotojai visada teisūs,bet pėstieji irgi neatsargūs. Labai neatsargūs. Arba kėblina iš lėto,lyg parke pasivaikščiotų. Pas mus žmonės pikti,daro viską lyg tyčia.Tiesiog nėra tolerancijos,kultūros,pagarbos vieni kitiems. Mandagumo vieni kitų atžvilgiu daugiau ir bus viskas gerai.

a

Bausti vairuotoja ir dar turi sumoket gydymo islaidas kaip visur pasaulyje daroma. Neturi teises uzvaziuot ant zmogaus bet kokiu atveju.

na

jei zmogus eina per judria gatve ne pesciuju pereja tai pats kaltas. Ir vairuotojas cia nieko detas. Bausti pesciaja ir ne kitaip, nes ejo ne per tam skirta vieta. Ne taip lengva stabdyt, kai savizudziai staiga issoka po ratais. O toj vietoj ne viena ir ne du kart teko stebet kaip zmones net nesidairydami drozia tiesiai per gatve, nors judejimas ten intensyvus. Tas pats vyksta priesais mazaja maksimyte, esancia tuoj uz sankryzos. Ten is turgelio i uzmiestinius autobusus skubama skersai gatve, nors reguliuojamos perejos net dvi uz keliu metru. Beje per pereja, esancia ties "Batu kalnu" irgi varo nelaukdami kol uzsidegs zalia. Vairuotojai, bukit ir ten budrus. Tam, kad ateityje nevyktu tokie incidentai miesto valdziai sulau gatves nuo saligatviu atskirt tvorelem, na panasiai kaip autostrados atitveriamos nuo gyvunu. Tokios kaip yra Savanoriu kalno papedeje
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS