Seifą su pinigais ir loterijos bilietais galimai pavogęs vyras – sulaikytas | KaunoDiena.lt

SEIFĄ SU PINIGAIS IR LOTERIJOS BILIETAIS GALIMAI PAVOGĘS VYRAS – SULAIKYTAS

  • 2

Kauno policija sulaikė seifą su pinigais ir loterijos bilietais pavogusį jaunuolį.

Jis įtariamas Kaune, iš Savanorių prospekte esančio prekybos centro, pavogęs seifą.

Rugpjūčio 23-osios vakarą, apie 21.15 val. iš prekybos centro buvo pavogtas seifas, jame buvo loterijos bilietai bei grynieji pinigai.

Apie neįprastą įvykį nedelsiant pareigūnus informavo darbuotoja, pamačiusi, kad išlaužtos spintelės durys ir jame nėra seifo, kuriame buvo įvairių rūšių momentinės loterijos bilietų, prekybos centro dovanų kuponų bei grynųjų pinigų.

Kaip pranešė policija, įmonė dėl šio nusikaltimo patyrė nemenką turtinę žalą.

Ikiteisminį tyrimą atliekantys Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai, atlikę neatidėliotinus proceso veiksmus, surinko duomenų, jog šį nusikaltimą galbūt įvykdė niekur nedirbantis, anksčiau Lietuvoje ir užsienyje už analogiškas nusikalstamas veikas teistas 22 metų jaunuolis.

Pas jį buvo surasta dalis pavogtųjų momentinės loterijos bilietų, jų buvo daugiau nei 100.

Taip pat rasti ir paimti kiti daiktai, turintys reikšmės nusikalstamai veikai tirti ir nagrinėti.

Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokuroras Vidas Kilinskas su pareiškimu dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo paskyrimo kreipėsi į Kauno apylinkės teismo Kauno rūmus, kur jo prašymas buvo patenkintas teisėjo nutartimi.

Įtariamajam paskirtas suėmimas maksimaliam 3 mėnesių terminui,  už seifo vagystę jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Zelemunčikas

Bukiausia anžiaus vagystė.Dėžę su naudotu lochotrono šikpopierium nukabino,tai da ko gero ir pasodins,jeigu nesumokės lochatronščikam,kiek jie liepa.

Geras

Gera vadovė ,gerai matyt žino kokius bilietus loterijos reikia laikyti seife

SUSIJUSIOS NAUJIENOS