Senjorė sukčiams atidavė daugiau nei 5 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

SENJORĖ SUKČIAMS ATIDAVĖ DAUGIAU NEI 5 TŪKST. EURŲ

  • 15

Garbaus amžiaus senjorė, apkaltinta už komunalines paslaugas atsiskaičiusi padirbtais pinigais, įkliuvo į sukčių pinkles.

Gruodžio 8 d. apie 11 val. 30 min. Kaune, V. Landsbergio-Žemkalnio g., 90-metei moteriai į namų laidinį telefoną paskambino vyriškis.

Jis, prisistatęs butų ūkio darbuotoju, pareiškė, kad moteris už komunalines paslaugas atsiskaitė padirbtais pinigais. Kaip praneša Policijos departamentas, tą pačią dieną apie 12 val. į namus atėjusiam vyriškiui moteris atidavė 5 100 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

zelemunčikas

Aš irgi manau,kad matuškoj už šios senolės santaupas kruopom lig smerties ir grabui pakaktų,o pusė dar ir Putino draugužiui Rotenbergui trąšom paliktų.Štai tau ir maža lietuviška pensija,palyginant su rusiška.

whufaikeenees

nesuprantu,kam kelt algas jeigu ir taip net senjorai valdo tokias ispudingas pinigu sumas>>>

zelemunčikas

Senoliai labai pasimokino iš savo klaidų sovietmečiu,tik jų vaikai dykaduoniais patapo ir už jiems ant lėkštutės paduotą laisvę,net policijoje dirbdami,senoliam bent kiek atsidėkoti net neketina.Jeigu kokiai mergai rūra panižo ir į gretimą kaimą pas kuilį nakčiai pabėgo,pradea klykti:-,,žmonės ,Lietuvos padėkite''.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS