Sergantis jaunas vyras dingo kaip į vandenį: artimieji nesiliauja tikėti | KaunoDiena.lt

SERGANTIS JAUNAS VYRAS DINGO KAIP Į VANDENĮ: ARTIMIEJI NESILIAUJA TIKĖTI

Praėjusią savaitę iš namų išėjo ir dingo 22-ejų Gediminas Papiliauskas. Pagalbos prašiusi šeima ir toliau nenuleidžia rankų – tiki, kad jaunas vyras dingti lyg į vandenį negalėjo, tad ir toliau ieško jį mačiusių žmonių. 

Portalas jau rašė, kad depresija sergantis vyras iš namų Kiemelių kaime (Kaišiadorių rajone) išėjo vasario 25 dieną apie 16 val.  Anot G. Papiliausko mamos Orintos Cibulskytės, 190 cm ūgio ir stambaus sudėjimo – sveria apie 140 kg – sūnus iš namų išėjo nepasiėmęs mobiliojo telefono ir asmens tapatybę įrodančių dokumentų.

Tamsiai rudų plaukų, mėlynų akių, po apatine lūpa randą turintis Gediminas iš namų, anot mamos, išėjo pasivaikščioti, tad itin šiltai neapsirengė – dėvėjo juodas sportines kelnes, vilkėjo mėlynos spalvos bliuzonu, žydrais marškinėliais, avėjo baltus „Nike“ kedus.

Vyras dingęs jau devynias paras: į jo paieškas įsitraukė ne tik artimieji bei pareigūnai, bet ir geros valios žmonės, savanoriai. Deja, kol kas paieškos neduoda norimų rezultatų.

Kaip portalui kauno.diena.lt trečiadienį pasakojo G. Papiliausko teta Jūratė Verseckaitė, dar dingimo dieną policija su šunimis apžiūrėjo apylinkes, lygiai prieš savaitę buvo pakeltas sraigtasparnis ir apžiūrėtos Kaišiadorių apylinkės. Ketvirtadienį jauno vyro ieškota ir Kiemelių ežere. Ugniagesiai gelbėtojai apžiūrėjo ledo paviršių, už 1 km atliko žvalgybą ant ledo I ir II tvenkiniuose. Penktadienį apylinkes, netoliese esančius miškus apieškojo artimieji ir kelios dešimtys savanorių, Lietuvos šaulių sąjungos nariai. Deja, jauno vyro pėdsakų taip pat nepavyko aptikti.

„Mums jau nebeliko, ką daryti – tik dar intensyviau viešinti informaciją, nes juk žmogus, kaip šiuo atveju, negalėjo imti ir dingti tarsi į vandenį. Iš visuomenės tikimės gauti bent menkiausios informacijos, kuri galėtų padėti – gal atsiras žmogus, kuris dar nematė mūsų pagalbos šauksmo“, – pasakojo dingusio vyro teta. Moteris tikina, kad jaunas vyras tikrai nepabėgo iš namų, nes per savaitę itin lengvais drabužiais apsirengęs G. Papiliauskas nesusisiekė su šeima. 

Kauno policijos atstovai trečiadienį teigė, kad vis dar vykdoma intensyvi G. Papiliausko paieška. Paskelbta ir dingusiojo tarptautinė paieška.

Vyro požymiai: apie 190 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, tamsiai rudų, vidutinio ilgio plaukų. Vilkėjo mėlynos spalvos bliuzonu, žydrais marškinėliais, juodos spalvos sportinėmis kelnėmis, avėjo baltos spalvos sportbačiais.  

Žmonių, ką nors žinančių apie dingusiojo G. Papiliausko buvimo vietą, ar galinčių suteikti reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 37) 303 450, (8 346) 67 827 arba rašyti el. paštu giedrius.jusas@policija.lt.

Vilties neprarandanti šeima prašo asmenų, mačiusių G. Papiliauską ar galinčių suteikti reikšmingos informacijos, kreiptis į policiją arba į jauno vyro mamą telefono numeriu +370 61383542.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS