Šilainiuose ugniagesiams teko leistis į požeminį šiukšlių konteinerį | KaunoDiena.lt

ŠILAINIUOSE UGNIAGESIAMS TEKO LEISTIS Į POŽEMINĮ ŠIUKŠLIŲ KONTEINERĮ

  • 2

Šiandien prie vieno Šilainių daugiabučio skubėjo vietinės komandos autocisterna. Tačiau – ne gaisro gesinti. Nors skubėti galimai buvo pagrindo.

Ugniagesiai gelbėtojai sulaukė pagalbos prašymo iš policijos 14.07 val.

Policijos pareigūnai prašė ištraukti iš požeminio šiukšlių konteinerio, esančio prie vieno „Maximos“ kaimynystėje esančio Šarkuvos gatvės devyniaaukščio, raktus.

Anot Kauno policijos atstovės, su jokiu kriminalu ši gelbėjimo operacija nesusijusi. Tačiau jos kolegos, kuriuos Bendrasis pagalbos centras pasiuntė šio įvykio vieton pirmiausiai, patys rasti šių raktų bei juos ištraukti galimybių neturėjo.

Policijos pagalbon pasitelkti Šilainių komandos ugniagesiai, atskubėję įvykio vieton per keturias minutes, susitvarkė su užduotimi per penkias minutes, vienam iš jų nusileidus į konteinerį glaustinėmis kopėčiomis.

Maždaug tiek truko vietinę gyventoją ištikęs šokas, išnešus išpilti šiukšles ir kartus su jomis įmetus buto, kuriame galėjo likti ir verdantis puodas, ir miegantis mažas vaikas, raktus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

PATIKĖKIT, YRA DIEVULIS DAVĘS LAISVĘ RINKTIS...............

ŽINAU ką reiškia paliktas kūdikis ... Pati auginau ... Prieš 37 metus plius -minus-- nebuvo dar tel .- kaimynė užsitrenkė duris ryte.. bute liko 4-6 dienų kūdikis.... abi gyvenom 3 aukšte toje pačioje laiptinėje Kėdainiuose. Durys priešais vieną kitą.. Mano įpėdinis darželyje priešmokyklinėje grupėje.... Matematika paprasta... mano išgyvens jeigu kas ir be manęs ,o kūdikis kelių dienų????Dantis sukandusi iš viršaus leidausi į trečio aukšto balkoną ,nes buvo paliktos atviros durys..... Yra Dievulis-- netapo manasis našlaičiu....AŠ LABAI MYLIU SAVO TAUTIEČIUS IR LIETUVĄ GRAŽIĄ.....

Aš tai

Nesupratau???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS