Su vėjeliu švilpusiems vairuotojams gresia dideli nemalonumai | KaunoDiena.lt

SU VĖJELIU ŠVILPUSIEMS VAIRUOTOJAMS GRESIA DIDELI NEMALONUMAI

  • 0

„Daugiausia eismo įvykių įvyksta dėl leistino greičio viršijimo. Elkimės kelyje atsakingai, nes reali grėsmė ne tik eismo saugumui, bet ir paties vairuotojo gyvybei ypač padidėja, kai žymiai viršijamas greitis. Už šį pažeidimą taip pat gresia teisės vairuoti atėmimas ir nemenkos piniginės baudos, tad pinigus verčiau išleisti ne baudoms, o jaukioms vasaros atostogoms", - laikytis Kelių eismo taisyklių vairuotojus ragina Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių kuopos vadas Ramūnas Kemzūra.

Birželio 27-ąją Kėdainių r. kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai  buvo užfiksuotas daugiau nei 50 km/val. greičio viršijimo atvejis. Dirbdami su nežymėtu policijos automobiliu, pareigūnai pastebėjo gerokai greitį viršijantį automobilį „Audi A6 Avant“. Panevėžio gyventojas važiavo 149 km/val. greičiu, kur nustatytas leistinas greitis – 90 km/val.

Tą pačią dieną Jonavos rajone taip pat užfiksuotas greičio viršijimo atvejis. Šiaulių rajono gyventojas BMW automobiliu važiavo 131 km/val. greičiu, kur nustatytas leistinas greitis – 70 km/val.

Vairuotojams surašyti protokolai, jiems gresia bauda nuo 450 iki 550 eurų ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 1 iki 6 mėn.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS