Suimtas įtariamasis narkotikų tiekimu į Pravieniškių kalėjimą: per kratas rado ir ginklų | KaunoDiena.lt

SUIMTAS ĮTARIAMASIS NARKOTIKŲ TIEKIMU Į PRAVIENIŠKIŲ KALĖJIMĄ: PER KRATAS RADO IR GINKLŲ

  • 1

Lietuvos kalėjimų tarnybos pareigūnai išaiškino narkotinių medžiagų tiekimu į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą įtariamą vyrą.

Asmuo buvo sulaikytas trečiadienį, o ketvirtadienį suimtas dviem mėnesiams, BNS informavo Kalėjimų tarnybos atstovė Virginija Vervečkaitė.

Lietuvos kalėjimų tarnybos Kriminalinės žvalgybos valdyboje pagal gautą informaciją buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų patekimo į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą.

Per tyrimą buvo išaiškintas ir sulaikytas galimai narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu Kauno rajone užsiimantis, anksčiau neteistas asmuo.

Pasak Lietuvos kalėjimų tarnybos pranešimo, dalis jo parduotų narkotinių ir psichotropinių medžiagų vėliau patekdavo į Pravieniškių 1-ąjį kalėjimą. Be to, buvo sulaikyti ir keli kiti asmenys, kurie, įtariama, iš anksčiau nurodyto asmens įsigijo narkotinių ir psichotropinių medžiagų.

Per atliktas kratas Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnams pavyko rasti narkotinių ir psichotropinių medžiagų, šaunamąjį ginklą, šovinių bei nemažą kiekį kontrabandinių cigarečių.

Taip pat prie įtariamo asmens namo, kur buvo atliekamos kratos, buvo aptiktos ir paimtos augančios kanapės.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorė.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

jei jau man akis bado tai kas toliau ?

kaip suprantu kalejimo administracija lietuviu kalbos nieks nemoko... lokalinis sektorius ? cia kas ? kas tas lokalinis ? sektorius ? cia kas per cia kokiu nuoteku valymo stotis ? ...man tai pox...a va zmones kurie te dirba ir gyvena pamazu pripranta ir gyvena pusiau teisti pusiau pasodinti i kalejima uz nieka t.y. be teismo ir kaltes... jus paskuj stebites kodel nuteistieji uz prasizengimus nepasitaiso ir iseje is kalejimo stengiasi vel nusikalst...tigi jie po tokiu uzrasais pagyvene lietuviskai skaityt nebegali ir nebesupranta.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS