Sujudimas Šilainiuose: medikų pagalbos prireikė dviem apsvaigusiems vyrams | KaunoDiena.lt

SUJUDIMAS ŠILAINIUOSE: MEDIKŲ PAGALBOS PRIREIKĖ DVIEM APSVAIGUSIEMS VYRAMS

  • 2

Trečiadienį portalo kauno.diena.lt redakciją pasiekė skaitytojų informacija, kad į Šilainiuose esančią aikštelę sulėkė specialiosios tarnybos. Paaiškėjo, kad sujudimo priežastis – prie pat automobilių parkritę du vyrai.

Į redakciją paskambinusi kaunietė teigė, kad Baltų pr. 81 esančioje prekybos centro „Iki“ automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėjo du vyrus, kurie sunkiai orientavosi aplinkoje. Pasak skaitytojos, vienas jų, nebepastovėdamas ant kojų, atsirėmė į vieną iš čia stovėjusių automobilių, kitas jau neišlaikė pusiausvyros ir krito ant kelių. Netrukus pirmasis, kuris stovėjo prie automobilio, parkrito ant žemės.

„Vaizdas buvo kraupus, todėl puoliau skambinti greitajai pagalbai ir pareigūnams. Nesupratau, ar tie vyrai pavartoję alkoholio, ar narkotikų, bet jiems tikrai reikėjo padėti“, – pasakoja incidento liudininkė.

"Kauno dienos" skaitytojos nuotr.

Moters teigimu, specialiosios tarnybos į nelaimės vietą atvažiavo jau netrukus.

„Vieni medikai puolė gaivinti nukritusį vyrą, o kitas, kuris klūpojo ant kelių, dar atsistojo ir bandė eiti. Tačiau medikai jį sulaikė ir suteikė pagalbą“, – toliau įvykių seką vardija skaitytoja.

Pasak jos, nukritęs vyras buvo gaivinamas gan ilgai, tačiau nesėkmingai.

„Kaip viskas baigėsi, nežinau, nebegalėjau laukti. Tikiuosi, tą žmogų atgaivins“, – tarsi palinkėjimu pokalbį baigia kaunietė.

Kauno policijos budėtojas patvirtino, kad po 17 val. gautas pranešimas apie du neblaiviu asmenis. Pareigūnų ekipažas iškart išvyko į įvykio vietą.

Medikų atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad net keli greitosios pagalbos automobiliai vyko į šią aikštelę.

„Gavome pranešimą apie du nukritusius vyrus, brigados dirba įvykio vietoje. Daugiau informacijos suteikti negalime“, – apie 17.20 val. teigė medikų budėtoja.

GALERIJA

  • Sujudimas Šilainiuose: medikų pagalbos prireikė dviem apsvaigusiems vyrams
"Kauno dienos" skaitytojos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

lt

gal tie vyrukai ruosesi halovino sventei

Pirmasis

pianktadienis !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS