Tarp televizijos „žvaigždės“ gerbėjų – ir Temidė? | KaunoDiena.lt

TARP TELEVIZIJOS „ŽVAIGŽDĖS“ GERBĖJŲ – IR TEMIDĖ?

  • 1

Televizijos projekto „IššŪkis kaime“ nugalėtojas Algimantas Ulvidas rytoj nebus atvesdintas su antrankiais į bylos, kurioje jis kaltinamas beveik keliasdešimties mergaičių nuo 13 iki 16 metų tvirkinimu, nagrinėjimą. Jos atvertimo išvakarėse atmestas ir antrasis Kauno probacijos tarnybos teikimas pakeisti šiai televizijos „žvaigždei“ pernai už alkoholio vagystes iš parduotuvių skirtą laisvės apribojimą į areštą.

Antrą kartą tokį sprendimą priėmusi Kauno apylinkės teismo teisėja Tatjana Butkienė šį kartą savo nutartį grindė tuo, kad pakartotinai paragintas A. Ulvidas įvykdė visus teismo įpareigojimus.            

Kaip jau rašyta, pirmą kartą, šių metų sausį, buvo prašoma A. Ulvidą areštuoti dėl to, kad jis nuolat keitė gyvenamąsias vietas, nepranešdamas apie tai pareigūnams, turintiems prižiūrėti, kaip jis laikosi dėl minėtų vagysčių skirtų teismo įpareigojimų, ir ignoravo sudarytą lankymosi pas juos grafiką. Tada, atmesdama Probacijos tarnybos teikimą, T. Butkienė rėmėsi A. Ulvido pristatyta pažyma, kad jis sirgo, bei pasižadėjimu, kad vykdys teismo skirtus įpareigojimus.

Antrajame Probacijos tarnybos teikime areštuoti A. Ulvidą jau buvo teigiama, kad jis nevykdo ir kito teismo įpareigojimo – iki birželio 14-osios padengti parduotuvių „IKI“ tinklui per keletą 2015-ųjų rudens savaičių padarytą daugiau kaip 617 eurų žalą.

Ir antrą kartą, nagrinėjant Probacijos tarnybos teikimą areštuoti A. Ulvidą, jis dievagojosi, kad netrukus įsiskolinimą likviduos. Ir šį kartą savo žodį ištesėjo. Tai konstatuojama ir antrojoje teisėjos T. Butkienės nutartyje atmesti Probacijos tarnybos teikimą jį areštuoti. Joje teigiama, kad tokį sprendimą padiktavo ne tik tai, kad A. Ulvidas jau atlygino visą žalą, bet ir šiuo metu dirba bei pasižada vykdyti visus Probacijos tarnybos nurodymus ir šiuo metu duomenų, kad jų nevykdo, nėra.

Kaip jau rašyta, tikisi 42-ejų A. Ulvidas būti išteisintas ir rytoj Kauno apylinkės teisme ketinamoje atversti jo byloje dėl mergaičių tvirkinimo bei disponavimo pornografinio turinio dalykais. Ši vienuolikos tomų byla, atsižvelgiant į tai, kad nukentėjusiosios – nepilnametės, bus nagrinėjama uždaruose teismo posėdžiuose.

GALERIJA

  • Tarp televizijos „žvaigždės“ gerbėjų – ir Temidė?
tomasfoto.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algis

Kur jūs Lietuvoje matėte Temide? Norėčiau pažiūrėti kaip atrodo. o tokiems kaip tas veikėjas, vieta mažiausiai psichuskei. O kai vėl prisidirbs teisėja turėtų sėsti kartu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS