Užgeso iš šešto aukšto iššokusios policininkės gyvybė | KaunoDiena.lt

UŽGESO IŠ ŠEŠTO AUKŠTO IŠŠOKUSIOS POLICININKĖS GYVYBĖ

  • 6

Pirmadienį iš daugiabučio šešto aukšto iššokusi Kauno policijos Patrulių rinktinės pareigūnė neišgyveno.

36-erių metų pareigūnė R. Š. šiandien mirė Kauno klinikose, pranešė policija. Gerbiant artimųjų prašymą, daugiau informacijos apie velionę nuspręsta neteikti.

Patrulių rinktinės 3-osios kuopos 2-ojo būrio vyriausioji patrulė iš Šarkuvos gatvės devynaukščio namo balkono iššoko pirmadienį priešpiet. Pirminiais duomenimis, daugiau nieko tuo metu tame šešto aukšto bute nebuvo. Nelaimėlė su daugybiniais stuburo, dubens, kojų ir rankų lūžiais buvo nuvežta į Kauno klinikas. 

Kauno policija anksčiau išplatino pranešimą, kad moteris, pirminiais duomenimis, nusprendusi pasitraukti iš gyvenimo dėl asmeninių priežasčių, tądien ryte baigė tarnybą ir turėjo laisvadienį. Jos stažas policijoje – 16 metų. Per tą laiką buvo keturis kartus skatinta. Vadovai ją apibūdino kaip pareigingą, kruopščią, atsakingą.

Pirminiais duomenimis, jokio ką nors paaiškinančio atsisveikinimo raštelio jos bute, į kurį Kauno ugniagesiai policijos paprašyti, įlipo pro langą, nerasta.  

Pareigūnė turėjo leidimą tarnybiniam ginklui. Tačiau teigiama, kad ji jau buvo turėjusi sveikatos problemų, dėl kurių net teko keisti tarnybos specifiką – persikvalifikuoti iš kriminalinės policijos tyrėjos į viešosios policijos patrulę. Anot kolegų, policininkė neseniai palaidojo mamą, su kuria ją siejo gana artimi santykiai.

Savižudybių prevencijos specialistai teigia, kad vienos savižudybės priežasties nebūna.


PSICHOLOGINĖS PAGALBOS TELEFONAI

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

vida

ji pasieke savo uzsibresto tikslo amzina atilsi

Anonimas

amzinaatilsi jai.....

turėjo ginklą?

turėjo ginklą, bet iššoko pro langą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS