Vaizdo įrašą pamatę pareigūnai suskubo padėti mažamečiams | KaunoDiena.lt

VAIZDO ĮRAŠĄ PAMATĘ PAREIGŪNAI SUSKUBO PADĖTI MAŽAMEČIAMS

  • 8

Apie 19 val. Kauno policijos pareigūnai sulaukė gyventojų pranešimo, kad socialiniame tinkle patalpintas vaizdo įrašas, kuriame asmenys prie mažamečių asmenų vartoja alkoholį, keikiasi, užgaulioja vaikus.

Į gautą pranešimą nedelsiant reagavę Kauno pareigūnai nustatė vietą, kurioje girtaujama prie mažamečių, naudojamas galimai psichologinis smurtas. Nuvykę į Jonavos rajone esantį Vaivadiškių kaimą jie sulaikė vaikų tėvą (35 m.), kuriam nustatytas 2,66 prom. girtumas, ir motiną (29 m.), kuriai nustatytas 2,84 prom. girtumas, bei pristatė į komisariatą.

Vaikai pristatyti į gydymo įstaigą, informuoti Jonavos vaikų teisių apsaugos specialistai.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Prokuratura parase, kad vaiku teises niekada nesusipazino su Almanto Barkausko baudziamosiomis bylomis... Vaikiukas yra su jo prievartautoju AlmantuBarkausku, teistu del to paties vaikiuko seksualinio prievartavimo... Kauno miestovaiko teisiu apsaugos skyriaus morales normos isvis isnyke. Nuosprendziai, ikalinti labai pavojinga sizofrenika Almanta, isnaudojanti vaikus vaiku pornografijai, yra nevykdomi.. Grazinkit Vaika V.B. Pavyzdingai mamai! Vaiko teisiu aps skyrius uzpiltas kysiais

nuomonė

Atimti vaikus ir priteisti alimentus tų vaikų išlaikymui, o ne pašalpas mokėti, jie ir gimdo vaikus tam, kad būtų pinigų.

saulyte

Kaip sakome vaikai tai musu ateitis stai ir ateitis ateina tokiu tevu jeigu dar galima pavadinti tevais atzalos ir auga jie gal ir taip pat nueiti tevu pedom tai stai mielieji kaip yra ko daugiau zmones degradave tuo daugiau vaikuciu pasalpos juk reikalingos bet tik ne maziesiems islaikyti gaila tauta degraduoja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS