Kauną sukrėtė šiurpi žmogžudystė, sulaikyti du įtariamieji | KaunoDiena.lt

KAUNĄ SUKRĖTĖ ŠIURPI ŽMOGŽUDYSTĖ, SULAIKYTI DU ĮTARIAMIEJI

  • 14

Sekmadienį portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija, kad Vilijampolėje rastas lavonas. Netrukus paaiškėjo, kad vyras nužudytas, o du įtariamieji sulaikyti.

Skaitytojai pranešė apie gausias pareigūnų pajėgas Linkuvos gatvėje.

Susisiekus su Kauno policijos budėtojus jis patvirtino, kad pranešimas apie kraupų radinį gautas 14.09 val. Gausios pareigūnų pajėgos šiuo metu dirba įvykio vietoje.

Kiek vėliau pareigūnų išplatintame pranešime rašoma, kad į Linkuvos gatvėje esančią parduotuvę įėjo sužalotas vyriškis su galimai durtine žaizda.

Atvykę medikai konstatavo vyro 42-ejų metų mirtį. Nedelsiant į pranešimą sureagavę Kauno apskrities policijos pareigūnai, pradėję paiešką, apie 15.40 val. sulaikė galimus du įtariamuosius.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

dukra

Nekomentuokit nesamoniu jus geriau jai nezinot kaip buvo ištiesu , ooo lietuvos istatymai nuzudytam asmeniui buvo reikalinga pscihetrine pagalba, net niekam nebuvo įdomu. Laukem kada taip atsitiks nes zinojom . Bet netikejau kad bus taip ziauriai nuzudytas.

Anonimas

Toje parduotuveje visada geriama

Va taip

Gerai gi, kad mirties bausmė panaikinta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS