Žaliakalnyje gyventojų ramybę sudrumstė nuo kalnelio nuriedėjęs „Fiat“ | KaunoDiena.lt

ŽALIAKALNYJE GYVENTOJŲ RAMYBĘ SUDRUMSTĖ NUO KALNELIO NURIEDĖJĘS „FIAT“

  • 6

Trečiadienis Kaune nepraėjo be incidentų. 

Apie 8.55 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai gavo pranešimą, jog Kaune, Varpo g., automobilis „Fiat“ nuriedėjo nuo kalnelio ir apvirto ant šono.

Policijos pareigūnams tikslinantis įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad automobilis buvo galimai paliktas su neįjungtu rankiniu stabdžiu, dėl ko ir nuriedėjo, taip dar užblokuodamas gyventojams išvažiavimą iš garažo.

„Išlipant iš automobilio derėtų neskubėti ir įsitikinti, jog savo transporto priemonę palikote ne tik teisingai, kaip to reikalauja kelių eismo taisyklės, bet ir saugiai. Vairuotojas gali pasitraukti iš savo vietos arba palikti transporto priemonę tik įsitikinęs, kad ji savaime nepradės riedėti ir ja nepasinaudos kiti asmenys“, - vairuotojams primena pareigūnai.

GALERIJA

  • Žaliakalnyje gyventojų ramybę sudrumstė nuo kalnelio nuriedėjęs „Fiat“
  • Žaliakalnyje gyventojų ramybę sudrumstė nuo kalnelio nuriedėjęs „Fiat“
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

.

Labai pasisekė, kad niekas rimtai nenukentėjo

Rankinis

Fiatukas norėjo savarankiškai pavažinėti,bet dėl patyrimo stokos nepataikė į garažą.Vairuotoja as čia visai nė prie ko,gal jo visai nėra,arba nėra galvos,arba begalvis vė.O stovėjimo stabdis,arba rankinis,matomai yra rankinė,ir jinai užsimetus per petį išėjo kartu su begalve viu.

bmw

o,kodel ne bmv
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS