Žiemiškas pirmadienis: nuo kelio slydo automobiliai, virto medžiai | KaunoDiena.lt

ŽIEMIŠKAS PIRMADIENIS: NUO KELIO SLYDO AUTOMOBILIAI, VIRTO MEDŽIAI

  • 0

Chaotiški orai vakar lėmė įvairių nesklandumų keliuose.

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodoma, kad  8.35 val. gautas pranešimas, jog Kauno rajono Ringaudų seniūnijos Pyplių kaimo Panemunės g. ant kelio nuvirto medis. Medis supjaustytas ir patrauktas į šalikelę.

11.04 val. pranešta apie eismo nelaimę. Babtų sen., Selveravos k., kelias A1, Klaipėda - Vilnius 181 km  nuo kelio buvo nuvažiavęs automobilis. Pagalbos nereikėjo, dėl automobilio techninio gedimo vairuotojas šalikelėje laukė atvykstančio techninės pagalbos evakuatoriaus.

13.01 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, ties Užliedžių sen., Sausinės kaimu kelyje  A1 nuo kelio nuvažiavo vilkikas. Sustojęs pakelės krūmuose. Nukentėjusių žmonių nebuvo, vairuotojas pagalbos atsisakė, liko laukti atvykstančio techninės pagalbos evakuatoriaus.

15.56 val. gautas pranešimas, kad Babtų sen., Juodonių k., Uosyno g. ant kelio nuvirtęs medis. Medis supjaustytas ir patrauktas į šalikelę.

Šlabdriba Kaune

Regimanto Zakšensko nuotr.

Perspėja dėl sudėtingų eismo sąlygų

Sudėtingesnės eismo sąlygos antradienio rytą tvyro šiaurės rytų ir rytų Lietuvoje bei Telšių ir Tauragės apskrityse, pranešė „Via Lietuva“.

Čia dėl snygio valstybinės reikšmės keliai šlapi, daug kur provėžoti, vietomis padengti pažliugusiu sniegu.

Kelininkai vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Likusioje šalies dalyje keliai daugiausia šlapi, drėgni.

Oro temperatūra siekia nuo 1 laipsnio šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, antradienio dieną didesnėje šalies dalyje nestipriai lis, vyraus šlapdriba, lietus. Vėjas pietinių krypčių, 8–13 m/s. Temperatūra sieks nuo 3 iki 8 laipsnių šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS