Krepšinio mėgėjus džiugins „Nijolės pyragai“ | KaunoDiena.lt

KREPŠINIO MĖGĖJUS DŽIUGINS „NIJOLĖS PYRAGAI“

Asociacija „Kauno krepšinio mėgėjų lyga“ (KKML) pasirašė bendradarbiavimo sutartį su uždarąja akcine bendrove „Nijolės pyragai“.

Planuojama, kad bendradarbiavimas tarp KKML ir „Nijolės pyragų“ bus ilgalaikis.

Įmonės vadovė Nijolė Liaugaudienė džiaugėsi nauju projektu savo veikloje: „Mums tai naujovė. Tikimės, jog bendradarbiavimas bus šaunus ir abiems pusėms naudingas. Mes visuomet sergame už krepšinį, sportą. Viliamės, kad mūsų gaminiai pagardins pergalių skonį. Krepšininkams laimėjimai taps saldesni kartu su „Nijolės pyragų“ gaminiais“

Asociacijos KKML direktorius Rimas Navickas: „Džiugu, kad turime dar vieną partnerį mūsų lygoje. Manau, „Nijolės pyragų“ įsteigti prizai nudžiugins ne vieną komandą. Tortai savo gražumu tikrai papuoš mūsų šventes. Noriu pasidžiaugti „Nijolės pyragų“ geranoriškumu, profesionaliu požiūriu į savo darbą.“  

Kaune įsikūrusios kepyklos „Nijolės pyragai“ gaminiai išsiskiria savo skoniu. Jie pardavinėjami daugiau kaip 700 parduotuvių visoje Lietuvoje. Keliems „Nijolės pyragų“ kepiniams Lietuvos žemės ūkio ministerija yra suteikusi tautinio paveldo vardą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vilma

Ka tu cia nusisneki,gaminiai puikus,tave gal isnaudojo idomu kaip

Vilma

Ka tu cia nusisneki,gaminiai puikus,tave gal isnaudojo idomu kaip

Laurynas

Šioje įmonėje VISIŠKAI nesilaikoma higienos normų. Darbuotojai yra išnaudojami, o sąlygos - baisios. Taipogi paminėsiu, kad šios įmonės produkcija turi būti uždrausta. Gaminama iš pasenusių (pasibaigusio galiojimo) ingredientų. Patariu visiems nepirkti šios įmonės produktų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS