Nikosijos komanda sensacingai eliminavo „Olympique“ | KaunoDiena.lt

NIKOSIJOS KOMANDA SENSACINGAI ELIMINAVO „OLYMPIQUE“

Dar vieną staigmeną 2011-2012 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyre pateikė Kipro čempionas Nikosijos APOEL klubas, iškovojęs kelialapį į turnyro ketvirtfinalį.

Trečiadienį atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse APOEL futbolininkai namuose baudinių serijoje 4:3 įveikė Liono „Olympique“ (Prancūzija) vienuolikę. Per pagrindinį laiką Nikosijos komanda į varžovų vartus įmušė vieną įvartį ir atsirevanšavo už nesėkmę svečiuose minimaliu skirtumu 0:1, o per pratęsimą žiūrovai įvarčių neišvydo.

Vienintelio atsakomojo susitikimo įvarčio autoriumi tapo Gustavo Manduca (9 min.), kuris 115-ą minutę už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas iš aikštės.

Kitose atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse nugalėtojos titulą ginanti „Barcelona“ (Ispanija) namuose net 7:1 (2:0) sutriuškino Leverkuzeno „Bayer 04“ (Vokietija) futbolininkus.

Net penkis įvarčius į svečių vartus įmušė Lionelis Messi (25, 43, 50, 58 ir 84 min.), du - Cristianas Tello (55 ir 62 min.).

Garbės įvartį svečiams pelnė Karimas Bellarabi (90 min.).

Pirmąjį susitikimą svečiuose „Barcelona“ laimėjo 3:1.

Pirmosiomis Čempionų lygos futbolo turnyro ketvirtfinalio dalyvėmis tapo „AC Milan“ (Italija) ir Lisabonos „Benfica“ (Portugalija) komandos.

2011-2012 metų sezono UEFA Čempionų lygos finalinis mačas ateinančių metų gegužės 19 dieną įvyks Miunchene (Vokietija).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS