Abejingų nepaliekantys žinomo klaipėdiečio kadrai | KaunoDiena.lt

ABEJINGŲ NEPALIEKANTYS ŽINOMO KLAIPĖDIEČIO KADRAI

Klaipėdos savivaldybės Urbanistinės plėtros departamento direktorius Kastytis Macijauskas laisvalaikiu užsiima įdomiais dalykais – galvą valdininkas vėdina kaldamas inkilėlius, o sielai džiaugsmo semiasi fotografuodamas.

K.Macijauskas prasitaria, kad rytais vaikščiodamas pajūriu jis dažniausiai akimis ieško įdomių objektų. Kartais klaipėdiečio fotoaparato objektyve menu virsta net šiukšlės.

Jūros išskalauti į krantą žvejų tinklai, ryškių spalvų virvių liekanos, supainiotos su medžio ir nendrių gabalėliais, K.Macijausko akimis, gali tapti puikiu objektu meniniam kadrui.

„Kiekvieną rytą visko prifotografuoju ir išsiunčiu draugams su trumpu laiškeliu. Tai mano ritualas, kuris trunka septynerius metus. Bičiuliai Amerikoje, Izraelyje, kitose šalyse renka tuos kadrus, pasigamina paveikslus ant drobės ir skambina. Sako – atvažiuok, autografą padėsi“, – juokėsi K.Macijauskas.

Žinomas klaipėdietis tikina, kad kiekvienas kvailioja savaip.

„Trenkia man į galvą kažkas, padarau kiekvienam bičiuliui po inkilą. Kartais pats pagaminu po paveikslą ir padovanoju draugams gimtadienio proga“, – šypsosi pašnekovas.

Urbanistinės plėtros departamento direktorius, diskusijose garsėjantis tvirtu žodžiu, pasirodo, yra melomanas. K.Macijauskas renka jo ausiai priimtinas dainas ir susikuria specialius dainų rinkinius.

"Kiekvienas kvailiojame savaip. Ir tai kur kas geriau, nei graužti vienas kitą. Be abejonės, tai man yra būdas prasivėdinti galvą, atsipūsti", – kalbėjo K.Macijauskas.

GALERIJA

  • Fantazija: žinomo klaipėdiečio fotografijose pienės pūkas, ledo varveklis ar žvejybinis tinklas virsta iškalbingais objektais.
  • Abejingų nepaliekantys žinomo klaipėdiečio kadrai
  • Abejingų nepaliekantys žinomo klaipėdiečio kadrai
  • Abejingų nepaliekantys žinomo klaipėdiečio kadrai
  • Abejingų nepaliekantys žinomo klaipėdiečio kadrai
Kastyčio Macijausko asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kastantas muzikantas

Kada jis dirba, jei rytais pajūriu vaikšto?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS