Mažos tatuiruotės tendencija | KaunoDiena.lt

MAŽOS TATUIRUOTĖS TENDENCIJA

  • 18

Miniatiūrinis menas ar tiesiog nekaltas iššūkis? Kas yra mažos tatuiruotės ir kokias idėjas jos įkūnija? Su malonumu „Vean Tattoo“ jus supažindins su šia miela kryptimi. Tatuiruotės įsitvirtino mūsų kasdienybėje, tai neginčijamas faktas. Mes galime stebėti jos plėtrą ir dinamiką per tendencijas, kurios atsiranda. Šiandien labai populiari tendencija – miniatiūrinės tatuiruotės.

Šios tatuiruotės žavi labai daug žmonių. Jos nelabai pastebimos, dažniausiai atliekamos per kelias valandas ir greitai gyja. Minimalizmas žavi savo paprastumu. Tačiau tai tik paviršutinė nuomonė.

Mini tatuiruotės yra unikalaus meno koncentratas, kuriame slepiasi prasmė, idėja, emocija - visa tai bus įamžinta ant kūno mažame simbolyje. Nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti, įgyvendinti kažką tokio dydžio. Dėl to mes nenustosime kartoti, kad norint įgyvendinti jūsų nuostabias idėjas reikalingas šios srities meistras. Čia reikia patyrusio profesionalo tvirtos rankos, kuri jums įamžins trokštamą piešinį. Dideliuose darbuose lengviau paslėpti ar ištaisyti netikslumus. Mini tatuiruotėse svarbu estetinis žavesys. Jos turi ypatingą šarmą.

Švelnios ir plonos linijos virsta elegantiškais piešiniais, kurie pabrėžia ir sukuria akcentus ant kūno. Nepaisant kuklių matmenų, šios tatuiruotės turi didelį poveikį ir gali būti įkvėpimo šaltiniu bei asmeninės išraiškos priemone.

Tačiau vien estetikos neužteks, nors ji čia labai svarbu, darykime tai ne tik gražiai, bet ir kokybiškai.

Į ką verta atkreipti dėmesį renkantis mini tatuiruotes?

Padėtis

Maža tatuiruotė, be abejo, gali būti padaryta bet kur, tačiau verta atsižvelgti į tam tikras ypatingas kūno vietas, kur jų daryti nerekomenduojame. Tai yra riešo susilenkimas, pirštai, delnai, pėdos, alkūnės, kelio sritys. Šios vietos yra jautriausios deformacijoms, ir ne visoms iš jų galima ateityje taikyti korekciją.

„Vean Tattoo“ nuotr. 

Piešinio pasirinkimas

Nereikėtų pernelyg apsunkinti mažo piešinio. Kuo paprastesnė tokio formato tatuiruotė, tuo geriau ji atrodo ir ilgiau išlaiko aiškų vaizdą. Miniatiūroje puikiai tinka geometrija, botanika, nedetalizuoti raštai ir simboliai.

„Vean Tattoo“ nuotr. 

Tatuiruotės ilgaamžiškumas

Dėl tatuiravimo būdo laikui bėgant tatuiruotė praras spalvų intensyvumą. Mini tatuiruotės yra lengvos, pusiau permatomos – toks efektas pasiekiamas sumaišant juodus dažus su vandeniu ir naudojant vieną ar kelias adatas. Kontūras atrodo švelnesnis, tačiau jis ne visada yra ilgaamžis. Rinkdamiesi piešinį, atkreipkite į tai dėmesį. Jei iš anksto apgalvotai pasirinksite vietą ir eskizą, tai turės daugiau pranašumų nei trūkumų. (Iš anksto apgalvotas eskizo vietos pasirinkimas yra svarbi proceso dalis.)

Mažos tatuiruotės gali būti ne tik nepastebimos ir kuklios, bet ir sudaryti kompozicijas ant viso kūno.

Ne visi mėgsta tankų piešimo stilių, kai kurie nori sukurti vieną siužeto liniją su daugybe mažų tatuiruočių. Nepriklausomai nuo jūsų pasirinkimo, svarbiausia tai daryti sąmoningai, tai yra viena iš pagrindinių „Vean Tattoo“ rekomendacijų.

Ar tai būtų maža tatuiruotė ar didelis projektas, tai kūrybinis fantazijos skrydis su jūsų savo kūno vizija. Piešinio dydis neturi įtakos ketinimų rimtumui – mini tatuiruotės yra ne mažiau reikšmingos, jos gali tapti jūsų akcentu, esant tinkamam meistro įgūdžiui.

GALERIJA

  • Mažos tatuiruotės tendencija
  • Mažos tatuiruotės tendencija
  • Mažos tatuiruotės tendencija
„Vean Tattoo“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Antanas.

Viduramžiais taip ženklindavo "kleimuodavo" vagis ir kitokius nusikaltėlius. Štai iš to arealo ir atėjo toji durna kaimiečių mada. Laimei paauglystėje ant to ne užkibau (o 1950-56 m.m. tai buvo populiaru), tai po to, kai veikiau pogrindyje - labai džiaugiausi ant savęs ypatingų žymių neturėdamas.

siūlau

naują "trendą" - ant kaklo pasikabinti lentelę su kokiu nors debilavotu piešiniu ar užrašu ir vaikščiot. Idiotai turi būti matomi.

Kalėjimų kultūra

Tik kultūra ir išsilavinimas žmoguje ugdo: moralę, sąžinę, tikro grožio supratimą. Nei turtai, nei valdžia nesuteikia nei išsilavinimo, nei kultūros, nei intelekto. Lieka tik biologiniai instinktai. Žmogaus kultūra prasideda nuo labai mažų dalykų. Tatuiruotų, o juo labiau įsivėrusių grandines, vartojančių narkotikus Japonijos, daugelis Europos šalių firmų į administracines pareigas nepriima, darbo vietos tokiems tik - žuvų fabrikai ir daržovių laukai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS