Paroda „Moters kodas 2023“ – vėl Klaipėdoje | KaunoDiena.lt

PARODA „MOTERS KODAS 2023“ – VĖL KLAIPĖDOJE

Šį savaitgalį „Švyturio“ arenoje grožio, stiliaus ir mados industrijos kviečia į parodą „Moters kodas 2023“. Čia kiekviena klaipėdietė, norinti neatsilikti nuo moderniausių grožio ir estetikos pasaulio naujienų, mėgstanti skirti laiko savo grožiui ir pomėgiams, galės susipažinti su aktualiausiomis stiliaus ir mados tendencijomis.

Miestas švenčia grožį

Parodoje ką nors sau atras kiekviena lankytoja – nuo grožio, stiliaus ir mados iki priemonių pomėgiams bei laisvalaikiui. Paroda į uostamiestį atvyksta jau antrą kartą.

Šįsyk parodoje „Moters kodas 2023“ lankytojus pasitinka ne tik moderniausi grožio ir estetikos produktai, paslaugos bei technologijos, bet ir išskirtiniai drabužiai, aksesuarai, stilingos aprangos detalės bei elementai.

Čia galima rasti tiek profesionalios dekoratyvinės, tiek ir natūralios kosmetikos, gausus plaukų ir nagų priežiūros priemonių, grožio ir kosmetologijos, ilgalaikio makiažo, kirpyklų, kosmetikos salonų teikiamų paslaugų asortimentas.

Lankytojai gali išsirinkti aukščiausios kokybės tekstilės, trikotažo, odos ir kailio gaminių, avalynės, galanterijos produktų, bižuterijos gaminių.

Neužmiršti ir laisvalaikio užsiėmimai – sportas, sveikatingumas ir kitos veiklos.

Parodos rengėjai žada ypatingų, specialių pasiūlymų, akcijų ir nuolaidų.

Vilioja ir nuolaidomis

Renginyje dalyvauja ir dienraštis „Klaipėda“. Redakcija įrengė savo stendą, kuriame galima su nuolaida užsiprenumeruoti „Klaipėdą“ 2024 metams lietuvių ar rusų kalbomis.

Darbuotojai atsakys į visus skaitytojus dominančius klausimus, pristatys kitus dienraščio leidinius.

Parodos rengėjai žada ypatingų, specialių pasiūlymų, akcijų ir nuolaidų, kuriomis pasinaudoti galima tik parodos metu.

Renginys šiais metais subūrė per 100 skirtingų verslų atstovų ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninės Latvijos.

Čia galima rasti tokius prabangius ir visame pasaulyje gerai žinomus kosmetikos prekių ženklus kaip „Premier Baltic“, „MICA beauty“, „Gratiae“, „Bionyx“, prabangų aukštosios juvelyrikos prekių ženklą „Factory by Ribas“, namų tekstilės gamintojus „Nostra“, šiltų drabužių ir aksesuarų gamintojus „Knitas“, lietuvių sukurtą veido odos priežiūros kosmetikos prekės ženklą „Moon Cosmetics“, profesionalių plaukų priežiūros priemonių parduotuvę „Ąžuolas Shop“ ir daugelio kitų prekės ženklų atstovus.

Parodos lankytojų laukia grožio ir mados šou, dizainerių kolekcijų pristatymai, grožio meistrų renginiai ir šou programos, tarptautinis nagų čempionatas „Nagų pasaulis. Lietuva“, ilgiausių plaukų konkursas „Pasaulio ilgaplaukės“, asmeninių konsultacijų valandos bei specialistų seminarai.

Ypatingo lankytojų dėmesio paprastai sulaukia kūno tapybos čempionatas „Šepetėlių kovos“.

Bilietas vienas, renginiai – du

Paskutinis rudens savaitgalis Klaipėdoje skirtas ne tik grožiui, madai bei stiliui, bet ir pirmam žingsneliui gražiausių metų švenčių – Kalėdų – link. Antrajame Klaipėdos „Švyturio“ arenos aukšte vyksta ypatingas renginys – „Kalėdų magija 2023“.

Specialiai šventiniam pasiruošimui skirtoje zonoje lankytojų laukia Kalėdų dovanų idėjos, dekoracijos ir interjero detalės, itin platus asortimentas kitų, nuo kalėdinės nuotaikos neatsiejamų produktų – maisto, užkandžių bei gėrimų.

Vienas įsigytas bilietas galioja apsilankymui abiejose parodose, o įsigyti bilietus galima ir „Švyturio“ arenos bilietų kasose.

Senjorams, neįgaliesiems, lankytojams su POLA kortele bei vaikams iki 12 metų su suaugusiųjų priežiūra įėjimas į šias parodas – nemokamas.

GALERIJA

  • Paroda „Moters kodas 2023“ – vėl Klaipėdoje
  • Paroda „Moters kodas 2023“ – vėl Klaipėdoje
  • Paroda „Moters kodas 2023“ – vėl Klaipėdoje
J. Šiuipienės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS