Atsiras naujas Girulių kempingo šeimininkas | KaunoDiena.lt

ATSIRAS NAUJAS GIRULIŲ KEMPINGO ŠEIMININKAS

Girulių kempingas pagaliau turės operatorių. Miesto taryba patvirtino koncesijos sutarties projektą. Beliko dokumentą pasirašyti.


 

Girulių kempingas pagaliau turės operatorių. Miesto taryba patvirtino koncesijos sutarties projektą. Beliko dokumentą pasirašyti.

Klaipėdos kempingas 6 metams atiteks vienintelei norą pareiškusiai bendrovei. Naujuoju operatoriumi tapo konkursą laimėjusi įmonė „Tavo koketė“.

Kempingui operatorių pavyko rasti tik po kelių nesėkmingų bandymų. Koncesijos konkursai buvo skelbti kelis kartus. Tik paskutiniame sulaukta vieno dalyvio.

Įmonė „Tavo koketė“ atitiko keliamus reikalavimus ir tapo laimėtoja.

Pagal parengtą sutartį naujasis operatorius įsipareigoja šešerius metus užtikrinti nepertraukiamą visuomenės turizmo, kultūros, sporto ir laisvalaikio paslaugų teikimą bei kempingo atitiktį 4 žvaigždučių kempingo klasifikavimo reikalavimams.

Numatyta, kad naujasis operatorius per visą sutarties galiojimo laiką turės investuoti kiek daugiau nei 26 tūkst. eurų. Per metus laimėjusi bendrovė turės sumokėti 20 tūkst. eurų koncesijos mokestį.

Iš pradžių kempingui operatoriaus buvo ieškota 15 metų, tačiau dėl ilgesnio sutarties termino kur kas didesnis buvo numatytas ir koncesijos mokestis. Todėl, manoma, ir nepavyko iškart surasti operatoriaus.

Finansų ir ekonomikos komitetas iš pradžių nepritarė koncesijos sutarčiai. Tada jo pirmininkas Rimantas Taraškevičius tvirtino, kad kempingą reikėtų leisti toliau administruoti Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centrui ir grąžinti ES paramą, kuri nėra tokia didelė.

Tačiau posėdžio metu politikas kolegas agitavo balsuoti už projektą.

„Prašau pritarti, nors širdyje esu prieš. Yra išrinktas koncesininkas ir reikia leisti jam dirbti“, – tvirtino R.Taraškevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vejas

Saunuoliai vel prasuko afiora

seklys

cia tas pats ,kad as nauja mercedes isnuomociau po 5 eur per menesi nuomai .o paskui uz 10 metu pasiimciau neremontuota :) ta pati situacija yra ir su klaipedos arena .... viskas kaip ir anksciau - statyti kad statyti (praplauti) bastionu tiltas bus skaniausias pyragelis :)

Na

ką dabar eilės tvarka statysim kažkieno bizniui už mūsų visų-mokesčių mokėtojų pinigus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS