Atviri kanalizacijos šuliniai kelia pavojų klaipėdiečiams | KaunoDiena.lt

ATVIRI KANALIZACIJOS ŠULINIAI KELIA PAVOJŲ KLAIPĖDIEČIAMS

Laukininkų gatvės gyventojai piktinasi gatvės gale prie maršrutinių autobusų stotelės esančia prastai užtaisyta kanalizacijos šulinio skyle.

„Šalia yra du vaikų darželiai. Šį rytą ėjome į mikroautobusą, ir vienas tėvelis vos neįkrito į tą šulinį. Sakome, baisu – neduok Dieve įkris koks vaikas“, – skundėsi vietos gyventoja.

„Greičiausiai kanalizacijos šulinio dangtis buvo pavogtas. Tai – itin dažna problema, mieste pasitaiko daug tokių vagystės atvejų“, – pastebėjo Klaipėdos miesto savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Savivaldybės duomenimis, 2011-2013 metais kanalizacijos šulinių dangčių vagysčių nuostoliams padengti savivaldybė išleido per 101 tūkst. litų.

„2011 metais sulaikytas vienas asmuo, o 2012 metais buvo sučiupti du dangčius vogę asmenys, iš jų už 6 pavogtus dangčius savivaldybei buvo priteista 2790 Lt“, – teigė miesto tvarkymo skyriaus vedėja.

Anot I. Šakalienės, dėl tinkamo kanalizacijos šulinių uždengimo gyventojai turėtų kreiptis į įmonę, kuriai priklauso minėtas kanalizacijos šulinys.

GALERIJA

  • Atviri kanalizacijos šuliniai kelia pavojų klaipėdiečiams
  • Atviri kanalizacijos šuliniai kelia pavojų klaipėdiečiams
  • Atviri kanalizacijos šuliniai kelia pavojų klaipėdiečiams
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klp

ten gal ir pavogti, o minijos g. nuo greicio matuoklio vykstant link nestes degalines nekokybi6kai 5rengto lietaus sulinio "gaudykle "automobiliu ratams bei pakaboms. niekas nesiruosia remontuoti, nes pernai naujas kelias cia nutiestas. taigi, pinigeliai sumoketi, o garantija neveikia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS