Buvęs Klaipėdos policijos pastatas sukėlė grėsmę | KaunoDiena.lt

BUVĘS KLAIPĖDOS POLICIJOS PASTATAS SUKĖLĖ GRĖSMĘ

Ketvirtadienį po 14 val. ugniagesių automobiliai skubėjo į Naująją Uosto gatvę. Garsiniai sunkių automobilių signalai vertė spėlioti, ar nebus vėl apleistame pastate kilęs gaisras.

Paaiškėjo, kad nuo Jūros gatvės 1-uoju numeriu pažymėto pastato stogo atkero nemenkas skardos gabalas. Jeigu jis būtų atitrūkęs ir užkritęs ant žmonių ar automobilių, galėjo įvykti nelaimė.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti ugniagesių automobiliai su kopėčiomis ir kita mašina, kurios ekipažas turėjo pagelbėti kolegoms.

Policijos pareigūnai suskubo judrioje gatvėje reguliuoti eismą. Naujojoje Uosto gatvėje susidarė transporto kamšatis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Durneliai

tokį gražų ir istorinę vertę turintį pastatą reikia gelbėti tuojau pat.Kol valstybinis turto bankas tupinės, kol kažkas kažką nuspręs, namas ir sugrius.Paskui bus kaip su buvusiu Baltijos kino teatru - stovės gasdindamas ir savus ir svečius

Ita

Tvarkykit ,arba sutvarke lai savivaldybe kraustosi pvz Krokuvoje is tokio seno pastato sutvarkytas grazus prekybos centras su biurais ,poilsio zonomis

Santechnikas su dviem aukstaisiais,( dvi profkes)

VRM nusprende, kad pastata remontuoti netikslinga, nes labai didelis susidevejimo laipsnis . Bet Klaipedos" menininkai "priesakyje su dudoriumi nusprende pastata atgaivinti.valstybe neapsieme , o miesto ..... apsieme ? Paradoksas !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS