Dar du seniūnaičiai pradės darbą | KaunoDiena.lt

DAR DU SENIŪNAIČIAI PRADĖS DARBĄ

Naujai išrinktiems dviem seniūnaičiams įteikti pažymėjimai. Tačiau ir dabar uostamiestyje jų dirbs mažiau nei pusė. Tikimasi, kad likusius pavyks išrinkti kitąmet.

Pirmadienio pavakarę pažymėjimai įteikti Danės gatvės seniūnaitei Danutei Izvekovienei ir "Muzikos centro" seniūnaičiui Renaldui Kulikauskui. Juos pasveikino miesto valdžios atstovai.

Dabar uostamiestyje yra išrinktas 21 seniūnaitis. Jie dirba visuomeniniais pagrindais. Iš viso Klaipėdoje yra 55 seniūnaitijos.

Uostamiesčio savivaldybė sausį vėl organizuos seniūnaičių rinkimus ten, kur jų dar nėra. Juos gali siūlyti visuomenė, kelti savo kandidatūras gali ir asmenys, norintys tapti seniūnaičiais.

Klaipėdos savivaldybės Socialinių reikalų departamento vyriausioji specialistė Renata Razgienė negalėjo pasakyti, kodėl seniūnaičių rinkimai nesulaukia didelio susidomėjimo.

"Gal trūksta motyvacijos", – svarstė vyriausioji specialistė.

R.Razgienė atkreipė dėmesį, kad daugiau laisvų seniūnaitijų yra pietinėje miesto dalyje. Centrinėje seniūnaičių išrinkta daugiau.

Išrinktų seniūnaičių kadencija baigsis 2019 m. po savivaldybių tarybų rinkimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Niekas

dykai neina dirbt.Tik durniai

Gatvelė

Atrodytų, kad nelabai šiltos jų "vietos". Netgi pavadinimas, ir tai nei šioks, nei toks. Dar klausimas, ar yra nors kokia nauda iš tokįų dirbtinai sugalvotų "biurokratų"? Labai panašu į tarybiniais laikais buvusius gatvių komitetų pirmininkus su savo "kontorėlėmis", tie nors kažkokias tai pažymas išduodavo, antspaudą turėjo, o dabar ką?

klaipediete

Tik dar didiname biurokratiją...Kam tie seniunaičiai reikalingi- niekam, tik sau šiltas vieteles pasidarė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS